15 Μαρ 2017

Ντιμπάλα: Είναι αδύνατο να μη σκεφτώ πως δε θα κατακτήσουμε το Champions League

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δε βλέπει για ποιον λόγο δε θα πρέπει να πιστεύει η Γιουβέντους στην κατάκτηση του Champions League.

Ο Αργεντίνος έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του, να βάλει γκολ στον Ικερ Κασίγιας δηλαδή, για να εμφανιστεί στη συνέχεια αρκετά χαρούμενους μπροστά στις κάμερες.

«Φυσικά και μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League. Είμαστε στην 1η θέση της Serie A, έχουμε νικήσει στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia και είμαστε στους "8" του Champions League, άρα με την ομάδα που έχουμε είναι αδύνατο να σκεφτεί κανείς ότι δεν μπορούμε να το κατακτήσουμε. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες σπουδαίες ομάδες στη διοργάνωση αλλά έχουμε την ποιότητα και ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε το τρόπαιο», είπε ο Πάουλο, ο οποίος ρωτήθηκε για το ποιον θα ήθελε για αντίπαλο και απάντησε...


«Υπολογίζοντας τι έγινε πριν δύο χρόνια, αν και ήμουν στην Παλέρμο τότε και όχι εδώ, θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα στον τελικό»

Τέλος, στην παρατήρηση του Αρίγκο Σάκι, που ήταν στο στούντιο της Mediaset, ότι δεν θα πρέπει να εκνευρίζεται με τον διαιτητή γιατί έτσι κάνει κακό στο παιχνίδι του, ο Ντιμπάλα είπε: «Το ξέρω ότι δεν πρέπει να τσακώνομαι με τον διαιτητή αλλά αυτό μου βγαίνει μερικές φορές την ώρα του αγώνα. Θα το βελτιώσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου