29 Απρ 2017

Η μία και μοναδική φορά που σκέφτηκε η Γιουβέντους πως μπορεί να δώσει τον Μαρκίσιο

Ενα από τα πιο σοβαρά αγγλικά Μέσα αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Πριν δύο μέρες η The Sun έγραψε ότι οι Αγγλοι πρόσφεραν, μετά από εισήγηση του Αντόνιο Κόντε, το ποσό των 20 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για τον διεθνή χαφ αλλά η απάντηση ήταν αρνητική, με τους μπιανκονέρι να ενημερώνουν ότι θα το συζητήσουν αν το ποσό ανέβει τουλάχιστον στα 30 εκατ. ευρώ.

Τώρα είναι η σειρά του The Independent να αναφερθεί στο θέμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Γιούβε όντως απέρριψε πρόταση 20 εκατ. ευρώ αλλά αυτό, συνεχίζει το ρεπορτάζ, δεν πτοεί την Τσέλσι, η οποία είναι έτοιμη να επανέλθει προσφέροντας 30 εκατ. ευρώ.


Η εφημερίδα δεν γράφει ότι αυτό το ποσό είναι απαίτηση των μπιανκονέρι αλλά σημειώνει πως η νέα πρόταση θα δείχνει ότι ο Κόντε θέλει όντως τον Μαρκίζιο και ότι πιστεύει πως μπορεί να τον αποκτήσει αφού έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα της Γιουβέντους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στους χιαστούς.

Το σίγουρο είναι πως στα χρόνια που είναι ο ποδοσφαιριστής στο Τορίνο αν κάποια στιγμή υπήρχε, υπό προϋποθέσεις, η σκέψη να πουληθεί, αυτή είναι η είναι τώρα. Φυσικά και με τη συγκατάθεση του ίδιου. Αν θέλει δηλαδή και ο Μαρκίζιο να ζήσει κάτι τέτοιο. Περίπτωση που βέβαια δε συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου