13 Απρ 2017

Αυτά είπε ο Ντιμπάλα στους οπαδούς της Γιουβέντους μετά την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεσμεύθηκε με την Γιουβέντους για άλλα πέντε χρόνια και δεν κρύβει την ευτυχία του.

«Μαζί για πολλά χρόνια ακόμη με αυτή τη φανέλα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αργεντίνου μέσω Twitter αμέσως μετά την ανακοίνωση των μπιανκονέρι για το νέο συμβόλαιο και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Γιούβε.

«Σήμερα έχουμε μια υπέροχη είδηση, η οποία είναι η υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με την Γιουβέντους. Αλλα πέντε χρόνια μαζί και είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας», τόνισε αρχικά ο Ντιμπάλα, ο οποίος ρωτήθηκε ποια ήταν η πιο όμορφη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι στιγμής ως μπιανκονέρο.

«Η πιο όμορφη στιγμή νομίζω πως ήταν η υπογραφή του πρώτου συμβολαίου γιατί εκεί κατάλαβα ότι θα είμαι μέλος αυτού του κλαμπ, γιατί το να φτάσεις σε μια σπουδαία ομάδα όπως η Γιουβέντους σημαίνει έντονα συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ», ήταν η απάντηση του, στέλνοντας στη συνέχεια το μήνυμα του στους Γιουβεντίνους.


«Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την αγάπη που μου δείχνουν πάντα, σας έκανα να περιμένετε λίγο μέχρι να έρθει αυτή η ανανέωση αλλά νομίζω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή, την στιγμή που είμαστε σε σπουδαία φόρμα και ελπίζω να σας κάνω να περάσετε καλά, όπως περνάω κι εγώ. Ελπίζω να κάνω στο γήπεδο όλα όσα μπορώ να κάνω και να πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους μαζί αυτά τα χρόνια. Μια δυνατή αγκαλιά, forza Juve»!

1 σχόλιο:

  1. Παυλίτο δεν ξέρω αν έχεις σκοπό να φύγεις κάποια στιγμή, αλλά όσο είσαι εδώ είσαι ο νεος ηγέτης μετα τον ΤΖΙΤΖΙ και το ξέρεις. Μακάρι στο τέλος της καριέρας σου να ζήσουμε στιγμές ΑΛΕΞ και προσεχώς ΤΖΙΤΖΙ! ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΣΟΥ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!! FINO ALLA FINE FORZA JUVE!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή