29 Απρ 2017

Κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του ο Αλέγκρι

Ως ένα καλό μάθημα ενόψει του πρώτου ημιτελικού με την Μονακό είδε τη χθεσινή ισοπαλία στο Μπέργκαμο -και τον τρόπο που ήρθε αυτή- ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους.

Για το πέναλτι του Τολόι που δε δόθηκε: «Δεν μιλάω γιατί δεν έχει νόημα. Ενα λεπτό πριν την λήξη ήμασταν μπροστά στο σκορ και δε νικήσαμε. Ο μη καταλογισμός του πέναλτι δεν θα είχε απολύτως καμία σημασία αν απλά διαχειριζόμασταν σωστά την κατάσταση στο τέλος».

Για το ματς: «Επρεπε να παραμείνουμε... συνδεδεμένοι ως το τέλος αλλά στο φινάλε αποσυνδεθήκαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αλλά από την στιγμή που ανατρέψαμε το σκορ έπρεπε να κλειδώσουμε το ματς. Η Γιουβέντους συνήθως δεν δέχεται τέτοια γκολ. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι σε αυτό το ματς είχαμε σκαμπανεβάσματα. Οπως και να έχει, συνεχίζουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλουμε άλλους επτά βαθμούς».

Για την μάχη του τίτλου: «Τα πρωταθλήματα κρίνονται στο τέλος, έχουμε πάρει 84 βαθμούς, έχουμε άλλα τέσσερα ματς και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φτάσουμε στους 96, κάνουμε καλή πορεία. Αν νικούσαμε απόψε θα είχαμε δώσει ένα καθοριστικό χτύπημα στην υπόθεση τίτλος. Αυτό το ματς, πάντως, θα μας βοηθήσει για να καταλάβουμε πώς θα είναι το παιχνίδι με την Μονακό, η οποία παίζει με στυλ παρόμοιο με αυτό της Αταλάντα».


Για το τι είπε στην ομάδα στο ημίχρονο και βελτιώθηκε στο δεύτερο: «Είπα ότι έχουμε χάσει όλες τις μονομαχίες και ότι στο ποδόσφαιρο αν δεν παίρνεις τις μονομαχίες, δεν μπορείς να πάρεις τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τον ρυθμό μας, ήμασταν πολύ καλοί και λόγω του γεγονότος ότι η Αταλάντα δεν μπορούσε να διατηρήσει για 90 λεπτά τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου».

Για το αν η ομάδα είχε το μυαλό στο Champions League: «Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο να παίξουμε εδώ, στο Μπέργκαμο, κόντρα σε μια ομάδα που τα πάει πάρα πολύ καλά. Κατά τη διάρκεια μιας σεζόν συμβαίνει το να κάνεις και τέτοια ματς. Δεν το θες, αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Το σημαντικό είναι να μαθαίνεις από αυτά, να παραμένεις ήρεμος και να προετοιμαστείς καλά για το Champions League».

1 σχόλιο:

  1. Το χθεσινό ματς μου φάνηκε σα να ήταν για να έρθει ισοπαλία..
    Αλλά άσε αυτό.. Μια απλή παρατήρηση που ίσως δεν την προσέχουμε στα λόγια του, είναι ότι για να πάρουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα υπολογίζει ατς μου φάνηκε σα να ήταν για να έρθει ισοπαλία.. πάντα τους βαθμύς σα να εχουμε ήδη χασει το μεταξύ μας ματς με τη Ρόμα. Γιατί το κάνει αυτό; ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΤΗ ΡΟΜΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς 3. Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; (Πέραν του ότι υπάρχει και η ισοπαλία στον μεταξύ μας αγώνα, που κι αυτή δεν τη μετράει στπους υπολογισμούς του). ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ; ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή