29 Απρ 2017

Ντιμπάλα: Εγώ δε θα ζητήσω ποτέ το Νο 10, αν μου ζητήσει η διοίκηση να το φορέσω, το ξανασυζητάμε

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για το ενδεχόμενο να πάρει τη φανέλα με το Νο 10 και είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να γίνει σημαία της Γιουβέντους.

Αφού πρώτα εξέφρασε την απογοήτευση του για το 2-2 με την Αταλάντα και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό στα τελευταία λεπτά, όταν οι μπιανκονέρι πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει, ο Ντιμπάλα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους του Sky Italia για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και για το τι είναι ο Pinturicchio για τον ίδιο.

«Ενα παράδειγμα. Θα είναι δύσκολο να ακολουθήσω τα βήματα του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Είναι ένας πολύ σωστός άνθρωπος, ακέραιος χαρακτήρας, τον γνώρισα και μπορώ να πω ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος», είπε αρχικά ο Ντιμπάλα, ο οποίος ρωτήθηκε και για το αν είναι ώρα να ζητήσει τη φανέλα με το Νο10.


«Εχω πει από την πρώτη στιγμή ότι και το Νο 21 είναι σημαντικό για τη Γιούβε. Είναι δύσκολο να φορέσεις το Νο 10 του Αλεξ, έχω σεβασμό για το 21 και θέλω να φοράω αυτή τη φανέλα. Εγώ δεν θα ζητήσω ποτέ το Νο10, αν μου ζητήσει η διοίκηση να το φορέσω, το ξανασυζητάμε», ήταν η απάντηση του Πάουλο, ο οποίος είπε στη συνέχεια ότι «στο σκοράρισμα σίγουρα είμαι κατώτερος από τον Ντελ Πιέρο, ο Αλεξ σκόραρε πραγματικά πολύ, απέχω πολύ ακόμη από το να είμαι σαν τον Ντελ Πιέρο», για να ακολουθήσει η τελευταία ερώτηση.

«Θες να παίξεις για χρόνια στη Γιούβε;», ήταν αυτή, για να έρθει η απάντηση του Αργεντίνου: «Θέλω να γίνω μια μπιανκονέρα σημαία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου