27 Απρ 2017

Αλέγκρι: Η Γιουβέντους κέρδισε τον σεβασμό της Ευρώπης

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο παραχώρησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τα κυριότερα όσων είπε ο προπονητής της Γιουβέντους...

Για το αν η Γιουβέντους είναι έτοιμη για το τρεμπλ: «Αυτό το ευλογημένο τρεμπλ... Ας κατακτήσουμε πρώτα το πρωτάθλημα, μετά τον δεύτερο τίτλο και μετά ίσως τον τρίτο, αν είμαστε στον τελικό. Είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα, είμαστε στον τελικό του κυπέλλου και λείπουν δύο ματς για να πάμε στο Κάρντιφ. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα, έχουμε καλά αποτελέσματα ως τώρα αλλά δεν έχουμε κανένα τελικό αποτέλεσμα. Είναι ένας σημαντικός μήνας μπροστά μας και δεν θα πρέπει να δώσουμε στη Ρόμα το δικαίωμα να πιστέψει ότι μπορεί να κάνουμε λάθος».

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο ματς με την Αταλάντα: «Αύριο θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές που θεωρώ κατάλληλοι για αυτό το ματς, είναι ένα από τα δύο κρίσιμα, μαζί με το ντέρμπι κόντρα στην Τορίνο, ματς για το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε ακόμη 8 βαθμούς για να το κατακτήσουμε, η Ρόμα μπορεί να φτάσει στους 90, εμείς θέλουμε 8 για να πάμε στους 91».

Για την 11άδα στο Μπέργκαμο: «Ο Ρουγκάνι δεν θα παίξει γιατί δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση, θα είναι διαθέσιμος από μεθαύριο. Ο Μπουφόν θα παίξει, στην άμυνα θα είναι οι Ντάνι Αλβες, Κιελίνι, Μπονούτσι και Αλεξ Σάντρο. Μπροστά θα είναι οι γνωστοί τέσσερις και στο κέντρο θα παίξει σίγουρα ο Κεντίρα, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το ματς με τη Μονακό».


Για την Αταλάντα: «Κάνει σημαντικά πράγματα, συγχαρητήρια στον Γκασπερίνι και στη διοίκηση γιατί δουλεύουν υποδειγματικά. Σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Για αυτούς είναι ένα σημαντικό ματς για να πλησιάσουν στην Ευρώπη, για εμάς είναι σημαντικό ματς για να πλησιάσουμε στο πρωτάθλημα. Η Αταλάντα έχει καλούς παίκτες και αυτοπεποίθηση ενώ τα ματς στο Μπέργκαμο ποτέ δεν είναι εύκολα».

Για τον Ιγκουαΐν: «Ο Γκονσάλο είναι εκπληκτικός, κάνει σημαντικά πράγματα τόσο με το σκοράρισμα όσο και με το πώς έχει αλλάξει το παιχνίδι του. Παίζει περισσότερο για την ομάδα πλέον, έχει βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα. Είναι στη Γιουβέντους για να νικήσει, βρήκε μια ομάδα που έχει ήδη νικήσει και όλα είναι καλά».

Για τον σεβασμό της Ευρώπης που απολαμβάνει ξανά η Γιουβέντους: «Το κερδίσαμε αυτό αλλά ακόμη δεν έχουμε νικήσει στην Ευρώπη. Αυτή την στιγμή μετράνε οι πράξεις, ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει κανέναν τίτλο, ακόμη δεν έχουμε πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου