6 Απρ 2017

Ελκαν: Θέλουμε εκδίκηση από την Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Βερολίνου

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Τζον Ελκαν μίλησε για την Γιουβέντους και τα επιτεύγματα της.

Ο πρόεδρος της Exor και ξάδερφος του Αντρέα Ανιέλι βρέθηκε σε μια εκδήλωση και δεν αρνήθηκε στους δημοσιογράφους να μιλήσει για τους μπιανκονέρι.

Αναλυτικά όσα είπε...

Για την Μπαρτσελόνα: «Θέλουμε εκδίκηση για τον τελικό του Βερολίνου».

Για το θέμα με τους οργανωμένους οπαδούς και την μαφία: «Βλέπουμε πώς εξελίσσεται η υπόθεση, έχω εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα, απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αντρέα και στον τρόπο με τον οποίο θα υπερασπιστεί το κλαμπ. Είμαστε σίγουροι ότι θα φανεί η αλήθεια. Δεν μου αρέσει να βλέπω την Γιουβέντους να δέχεται συνεχώς επιθέσεις λόγω των αποτελεσμάτων της, γιατί όποιος νικάει γίνεται λιγότερο συμπαθητικός».

Για την αλλαγή πλεύσης του αθλητικού εισαγγελέα μπροστά στην επιτροπή Antimafia: «Νομίζω πως λέει πολλά αυτό το γεγονός».

Για τον Ιγκουαΐν: «Είναι πάντα δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην προηγούμενη έδρα του και ήταν όμορφο να τον βλέπουμε να βάζει δύο γκολ».


Για τον Ντε Λαουρέντις: «Ο,τι έγινε, έγινε. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Εύχομαι ο Ιγκουαΐν να βάλει πολλά γκολ με την μπιανκονέρα φανέλα και να μην σκέφτεται το παρελθόν αλλά το μέλλον μας».

Για το πόσο χάρηκε για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου: «Πολύ. Χθες είδαμε μια δυνατή Γιουβέντους. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για τρεμπλ τώρα, είναι καλό να μιλάμε για αποτελέσματα αφού πρώτα τα πετύχουμε. Αυτή η ομάδα είναι μια σπουδαία ομάδα, πέρυσι κατέκτησε το 5ο σερί πρωτάθλημα και αυτό δεν γινόταν από την δεκαετία του '30, είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και δείχνει την ικανότητα του ξάδερφου μου Αντρέα Ανιέλι και όλης της διοίκησης. Εχουν φτιάξει μια φανταστιή ομάδα και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο».

Για τον Αλέγκρι: «Μιλάτε πάντα για το μέλλον αλλά εμάς μας ενδιαφέρει το παρόν. Υπό αυτή την έννοια, ο Αλέγκρι είναι απολύτως δεμένος μαζί μας και έχει πολύ όμορφες μάχες μπροστά του».

Για τον ομοσπονδιακό προπονητή Τζιαμπιέρο Βεντούρα: «Καλή τύχη του εύχομαι και να προσέχει τους πολλούς παίκτες της Γιουβέντους που έχει στην εθνική, να τους προστατεύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου