16 Απρ 2017

Ο οπαδός της Γιουβέντους θέλει να μείνει ή να φύγει ο Αλέγκρι; Τι έδειξε η μεγάλη ψηφοφορία

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την παραμονή ή… αποπομπή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους.

Μια διαδικασία που έγινε για δεύτερη φορά, η πρώτη είχε γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015 (μπορείτε να δείτε το σχετικό θέμα και τα σαράντα σχόλια εδώ) όταν η ομάδα είχε κάνει κάκιστο ξεκίνημα και η κριτική στο πρόσωπο του αλενατόρε ήταν πάρα πολύ έντονη.

Εκείνη την περίοδο, η θέση του forzajuve.gr παρουσιάστηκε ξεκάθαρα: να μείνει ο Αλέγκρι. Παράλληλα, όμως, μέσω της ψηφοφορίας παρουσιάσαμε τα «θέλω» του φιλάθλου της Γιουβέντους στην Ελλάδα.

Το τότε αποτέλεσμα (30 Σεπτεμβρίου του 2015) έδειξε 60% υπέρ της παραμονής του και 40% υπέρ της αντικατάστασής του (το σχετικό θέμα μπορείτε να το δείτε εδώ).


Φέτος, και ενώ τα ξένα ΜΜΕ είχαν βουίξει πως το μέλλον του Μαξ είναι αμφίβολο, το Νο 1 σάιτ για θέματα της Γιουβέντους στην Ελλάδα, διενήργησε και πάλι μια ψηφοφορία για τον προπονητή.

Ενάμιση χρόνο μετά, όπως φαίνεται σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα, η θέση του Αλέγκρι έχει ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο. Μετά από 1.172 ψήφους, το 73% αποφάσισε να παραμείνει ο Ιταλός προπονητής και το 27% να φύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου