10 Απρ 2017

Ο Ντελ Πιέρο μίλησε για την «κατάρα» της Γιουβέντους και έδωσε ευχή για τον Ντιμπάλα

Μία μέρα πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μίλησε για αυτό και ευχήθηκε να παραμείνει για πάντα στη Γιουβέντους ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Το σύμβολο των μπιανκονέρι έκανε δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα AS και αφού τόνισε εξαρχής ότι τον τίτλο του φαβορί τον έχουν οι μπλαουγκράνα, τους οποίους όπως είπε θαυμάζει για την επιθετική φιλοσοφία τους διαχρονικά, στη συνέχεια εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη Γιούβε.

«Κόντρα σε ποδοσφαιριστές όπως οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία άμυνα που να μπορεί να αντισταθεί μόνη της. Ο μόνος τρόπος για να τους νικήσεις είναι να παίξεις συνολικά ως ομάδα. Σε σχέση με τον τελικό του Βερολίνου έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και πάνω από όλα το γεγονός ότι εδώ μιλάμε για δύο ματς και όχι για τελικό. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό», είπε αρχικά ο Ντελ Πιέρο και πρόσθεσε.

«Η Γιουβέντους ζει κάτι σαν κατάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την τετραετία 1994-98 πήγαμε σε τέσσερις σερί τελικούς, τρεις στο Champions League και έναν στο κύπελλο UEFA, και νικήσαμε μόνο μία φορά. Μετά χάσαμε και από την Μίλαν το 2003. Είναι κάτι σαν κατάρα».

Τέλος, ο Αλεξ έκανε ένα σχόλιο και για τους Πάουλο Ντιμπάλα και Γκονσάλο Ιγκουαΐν.


«Ο Ντιμπάλα έχει ωριμάσει αρκετά και έχει όσα χρειάζεται για να βελτιωθεί πάρα πολύ ακόμη. Μπορεί να φτάσει στο επίπεδο των καλύτερων του κόσμου, δεν έχω αμφιβολία. Εχει ταλέντο και μυαλό, αυτό ίσως να είναι το πιο σημαντικό. Ελπίζω να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στη Γιουβέντους, μακάρι να μείνει για πάντα. Η αξία του είναι τέτοια, πάντως, που όπου κι αν πήγαινε, ακόμη και στην Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ, θα ήταν αστέρι.

Οσο για τον Ιγκουαΐν, κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Δεν ήρθε στη Γιουβέντους για να σπάσει το ρεκόρ των γκολ αλλά για να νικήσει. Σίγουρα, βέβαια, τα γκολ του Γκονσάλο χρειάζονται, ειδικά στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου