19 Απρ 2017

Η Μίλαν ρώτησε για τον Μοράτα αλλά η απάντηση δεν της άρεσε

Η Μίλαν φέρεται να ρώτησε για τον Αλβαρο Μοράτα αλλά δεν πήρε καλή απάντηση.

Αυτό που ζούμε επί μήνες με την Ιντερ, η οποία στις εφημερίδες είναι έτοιμη να αγοράσει όλους τους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, θα το ζούμε τώρα και με την Μίλαν. Ετσι, τα πρώτα σενάρια άρχισαν και θέλουν τους ροσονέρι να ψάχτηκαν για την περίπτωση Μοράτα.


Σύμφωνα με το Sky Italia, οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ανύπαρκτες καθώς ο Ισπανός φορ έχει διαμηνύσει ότι δεν θα επέστρεφε στην Ιταλία για άλλη ομάδα πλην της Γιουβέντους, ειδικά όταν αυτή η ομάδα δεν παίζει καν στο Champions League.


2 σχόλια:

  1. Ο Μοράτα προτίμησε την αγάπη του τη Ρεάλ. Ας μην κάνει σχέδια για τη Γιουβέντους! Είναι σα να παρατάς μια γκόμενα για μια που θεωρείς καλύτερη, και όταν σου ρίχνει πατάτα αυτή θες να ξαναγυρίσεις στην παλιά! Η ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΕΧΤΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ` ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΨΟΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ρε φιλε, δεν ειναι ετσι ακριβως, ο Μορατα ειναι Ισπανος και μεγαλωσε υποστηριζοντας Ρεαλ. Αλλιως θα συμφωνουσα μαζι σου. Τη Γιουβε την αγαπησε μετα. Μια χαρα εχει τιμησει την φανελα μας και με εργα και με λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή