8 Απρ 2017

Δήλωση όλο νόημα από τον Αλέγκρι για την παραμονή του στη Γιουβέντους

Σίγουρη 100% είναι αυτή την στιγμή η παραμονή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους, όπως είπε ο ίδιος.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι έδωσε χθες την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Κιέβο και σε αυτή αναφέρθηκε σε κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν στην 11άδα, τονίζοντας ότι το μυαλό όλων, παικτών και οπαδών, δεν θα πρέπει να είναι στην Μπαρτσελόνα αλλά στην Κιέβο καθώς είναι ένα σημαντικό ματς στην πορεία προς την κατάκτηση του σκουντέτο.

Ο Αλέγκρι αφού μίλησε για τα αγωνιστικά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο Ιγκουαΐν και η συζήτηση, κλασικά, κατέληξε στο μέλλον του και στο πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Γιουβέντους.

«Πόσες πιθανότητες; Αυτή την στιγμή 100%, έχω και συμβόλαιο ως το 2018. Το έχω ξαναπεί, το μέλλον μου είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί αυτή την στιγμή, τόσο εμένα όσο και την διοίκηση. Ταξιδεύουμε μαζί και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα» είπε αρχικά ο Μαξ και συμπλήρωσε...


«Αυτή την στιγμή είμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο της σεζόν, αργά ή γρήγορα θα με καλέσει η διοίκηση για να συζητήσουμε. Επαναλαμβάνω ότι είμαι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους και θα κάτσουμε στο τραπέζι για να δούμε τι θέλει να κάνει το κλαμπ. Εγώ είμαι ένας υπάλληλος του κλαμπ που κάνει την δουλειά του. Πριν 1-1,5 μήνα είχα μια ένδειξη για τις προθέσεις της διοίκησης, μια πρώτη συζήτηση αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω τη δυνατότητα να συγκεντρωθώ στο μέλλον μου, έχουμε πιο σοβαρά πράγματα. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι αν όλα πάνε καλά, δεν υπάρχει λόγος για να χωρίσουμε. Βασικά, αφαιρώ το "αν" γιατί δεν μου αρέσει, σκεφτόμαστε μόνο το πώς θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το οποίο είναι ο βασικός στόχος γιατί θα είναι κάτι θρυλικό, υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που μπορούν να κατακτήσουν 6ο σερί πρωτάθλημα και θα μείνουν πραγματικά για πάντα στην ιστορία της Γιουβέντους. Είμαστε στον τελικό του Coppa Italia και υπάρχει και το Champions League, το οποίο είναι μια εντελώς ξεχωριστή διοργάνωση. Η Γιούβε έχει βελτιωθεί πολύ σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτή την τριετία, είναι σαφές ότι θα πρέπει να είναι σταθερά μίνιμουμ στους "8" και από εκεί και πέρα όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε όλα τα μέτωπα, να πιστέψουμε ότι μπορούμε να ανεβάσουμε τον πήχη και να τον περάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου