20 Απρ 2017

Πώς αλλάζουν οι καιροί για τη Μπάγερν που άλλα έλεγε πέρσι

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις έξαλλες διαμαρτυρίες της Μπάγερν Μονάχου για την διαιτησία στη ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Βαυαροί φωνάζουν ότι η διαιτησία τους έκλεψε και διαβάζουμε πράγματα που δεν πιστεύαμε ότι θα γίνονταν σε αυτό το επίπεδο, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η ισπανική αστυνομία απομάκρυνε τους Βιντάλ και Λεβαντόφσκι από τα αποδυτήρια των διαιτητών στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μετά την λήξη του αγώνα.


Δεν εξετάζουμε το αν η Μπάγερν δικαιούται ή όχι να έχει παράπονα. Απλά θυμόμαστε ότι πέρυσι, όταν η Γιουβέντους είχε κι αυτή παράπονα για την διαιτησία στους δύο αγώνες μαζί της, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε πει ότι «η Γιούβε είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να μιλάει για διαιτησία» και η διοίκηση της Μπάγερν ουσιαστικά είχε υιοθετήσει αυτά τα λόγια.

Ενα χρόνο μετά, πώς τα φέρνει η ζωή, ε;

2 σχόλια:

  1. Καλε ο Βιντάλ έτσι κι αλλιώς τα πάρε - δώσε με αστυνομίες και φασαρίες τα έχει. Φταίνε τότε που δεν τον άκαναν ασήκωτο για να του βάλουν λιγάκι μυαλό, όταν το έπαιζε και γκόμενος, κάνοντας φασαρία σε ένα κλαμπ, μια βραδιά στο Τορίνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ίδια συζήτηση είχε μα σήμερα με έναν φίλο μου οπαδο των Βαυαρών που όποτε τον βρίσκω πάντα στέκομαι στο περσινό μεταξύ μας ματς. Πώς τα φέρνει η π.....α η ζωή!!
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή