26 Απρ 2017

Μπαρτσελόνα: Ο Ντιμπάλα είναι ένας εκπληκτικός επιθετικός αλλά έχουμε ήδη τους τρεις καλύτερους του κόσμου

Αφού πρώτα ο καταλανικός Τύπος μας... ζάλισε για τον Πάουλο Ντιμπάλα, η Μπαρτσελόνα τώρα τον σνομπάρει.

Από την ώρα της κλήρωσης των προημιτελικών του Champions League, που έφερε Γιουβέντους και μπλαουγκράνα αντιπάλους, τα ΜΜΕ της Βαρκελώνης ξεσάλωσαν για το θέμα του Ντιμπάλα, γράφοντας καθημερινά για το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τελικά ο Πάουλο, όπως αναμενόταν, ανανέωσε με την Γιούβε και τώρα μαθαίνουμε από τον τεχνικό διευθυντή των Καταλανών, Ρόμπερτ Φερνάντες, ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.

«Ο Ντιμπάλα είναι ένας εκπληκτικός επιθετικός αλλά έχουμε ήδη τους τρεις καλύτερους του κόσμου», ήταν η σχετική δήλωση του ενώ σχολίασε και τον αποκλεισμό των μπλαουγκράνα από τους μπιανκονέρι.


«Είμαι πεπεισμένος ότι αν είχαμε βάλει ένα γκολ στο Τορίνο, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό σε ό,τι αφορά την πρόκριση στους ημιτελικούς».

Σχετικά θέματα

Συνέντευξη του συνδέσμου της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα στο forzajuve.gr: Ο Ντιμπάλα δύσκολα θα έπαιζε βασικός σε εμάς. Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα σε μία αναμέτρηση που θα παρακολουθήσει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου