12 Απρ 2017

Αλέγκρι: Θα πάμε στη Βαρκελώνη για να σκοράρουμε αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για την Πεσκάρα

Στο σεβασμό που έχει κερδίσει ξανά στην Ευρώπη η Γιουβέντους, στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα.

Οι μπιανκονέρι έκαναν τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους "4" του Champions League αλλά ο προπονητής παραμένει ήρεμος και προσγειωμένος.

«Καταλαβαίνουμε ότι ήταν μια σπουδαία εμφάνιση, παίξαμε καλά τεχνικά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Είναι το πρώτο βήμα προς τον ημιτελικό, η ρεβάνς θα είναι διαφορετική. Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω με ποσοστά για την πρόκριση, ξέρω όμως ότι στη Βαρκελώνη θα παίξουμε για να σκοράρουμε», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε ποιο είναι το σπουδαιότερο αποτέλεσμα της δουλειάς του στο Τορίνο σε αυτή την τριετία.

«Μου αρέσει να ονειρεύομαι αλλά είμαι και πραγματιστής, ρεαλιστής. Είμαστε σε μια διαδικασία ωρίμανσης ως ομάδα, είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνουν οι παίκτες μου και έχουμε κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους έχει σεβασμό για την Ευρώπη και πάνω από όλα έχει ξανά τον σεβασμό της Ευρώπης. Αυτό είναι το σπουδαιότερο αποτέλεσμα σε αυτή την τριετία μου εδώ».


Και αφού αποθέωσε ξανά τους παίκτες του για την εμφάνιση τους και την προσήλωση τους στο πλάνο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, ο Μαξ έδωσε το σύνθημα για την... Πεσκάρα: «Οι παίκτες μου διασκέδασαν τους οπαδούς μας, πήραμε καλό αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς του Σαββάτου στην Πεσκάρα γιατί θέλουμε το scudetto. Ευτυχώς έχω μεγάλο ρόστερ και μπορώ να τους εμπιστευτώ όλους. Υπήρχαν και υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για αυτή την ομάδα και όλοι ήθελαν να δουν πώς θα ήμασταν απέναντι στην Μπαρτσελόνα σε έναν προημιτελικό. Ηταν ένα ψυχολογικό τεστ και συνεχίζουμε, έχουμε σημαντικά περιθώρια βελτίωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου