26 Απρ 2017

Πιστεύει ο Λίπι στο τρεμπλ της Γιουβέντους;

Ο Μαρτσέλο Λίπι πιστεύει ότι η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει όλους τους τίτλους και το λέει.

Ο «Πολ Νιούμαν» μίλησε στη Gazzetta dello Sport και δεν έκρυψε την πίστη του στις δυνατότητες των μπιανκονέρι, οι οποίοι είναι δυνατά μέσα και στους τρεις στόχους.

«Αυτή η Γιούβε δεν αφήνει τίποτα στους άλλους. Επιτέλους η Ιταλία αποδεικνύει ξανά την αξία της και στην Ευρώπη. Οι μπιανκονέρι άξιζαν και αξίζουν την επιτυχία των τελευταίων χρόνων. Απέκλεισαν την Ρεάλ Μαδρίτης, έπαιξαν στα ίσια με την Μπάγερν και αποκλείστηκαν κατά τύχη, ήταν ανώτεροι από την Μάντσεστερ Σίτι, την Ντόρτμουντ. Τώρα είναι έτοιμοι για το Champions League. Είναι μία Γιουβέντους που μπορεί να κάνει το τρεμπλ, ναι, γιατί να μην το πούμε;», είπε αρχικά ο Λίπι και πρόσθεσε...


«Ποτέ ξανά δεν υπήρχε τόση δικαιολογημένη πίστη σε αυτό. Το πρωτάθλημα σχεδόν το κατέκτησαν, είναι στον τελικό του κυπέλλου και το Champions League δεν είναι απίθανο. Δεν είναι θέμα αλαζονείας πλέον, είναι περισσότερο θέμα αυτοπεποίθησης. Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πάντα ζωντανό, απλά πριν λίγα χρόνια φαινόταν ότι οι Μπάγερν, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ήταν μακριά αλλά τώρα η Γιουβέντους είναι πραγματικά στο τοπ επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου