24 Απρ 2017

Μπονούτσι: Το επεισόδιό μου με τον Αλέγκρι αποδείχθηκε ότι έκανε καλό σε όλους μας

Σε ένα σπουδαίο μέλλον για τη Γιουβέντους αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος θυμήθηκε και το επεισόδιο που είχε με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πριν μήνες.

Ο Λέο ήταν ξανά από τους καλύτερους των μπιανκονέρι στο 4-0 επί της Τζένοα, πετυχαίνοντας και ένα πολύ όμορφο γκολ, το οποίο ήταν το 20ο του ως μπιανκονέρο.

«Ηταν ένα όμορφο γκολ, κρίμα που έχασα ένα άλλο, πιο εύκολο, με κεφαλιά», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Μπονούτσι και πρόσθεσε: «Το σημαντικό ήταν να δείξουμε μετά την ευφορία λόγω του Champions League ότι παραμένουμε συγκεντρωμένοι και στο πρωτάθλημα. Αποδείξαμε ότι είμαστε ένα ωραίο ενωμένο ταπεινό γκρουπ, το οποίο ξεχνάει το παρελθόν σε κάθε ματς και είναι έτοιμο να γράψει ένα σπουδαίο μέλλον».


Κάπου εκεί, στον Μπονούτσι επισημάνθηκε ότι πανηγύρισε κάνοντας high-five με τον Αλέγκρι, για να σχολιάσει: «Αυτό που έγινε στο παρελθόν, είναι παρελθόν και τελικά έκανε καλό στη ομάδα. Αποδείχθηκε ότι έκανε καλό σε όλους μας τελικά. Οπως και να έχει, μένουν πέντε αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και κρατάμε την διαφορά. Τώρα μας περιμένουν τρία ματς σε πρωτάθλημα και Champions League, τα οποία μπορούν να μας δώσουν πάρα πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου