24 Απρ 2017

Η συγκλονιστική επίδοση στα τελευταία 61 ματς της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους συνεχίζει τις εντός έδρας νίκες, όπως συνεχίζει γενικά να γράφει ιστορία με τις επιδόσεις της.

Το 4-0 επί της Τζένοα ήταν ακόμη μία νίκη στον δρόμο προς την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Οπως δεν έχει ξαναγίνει, στην Ιταλία, το σερί που τρέχουν οι μπιανκονέρι εντός έδρας. Ενα σερί που άρχισε τον Οκτώβριο του 2015 με το 3-1 επί της Μπολόνια και από τότε συνεχίζεται, με το 4-0 επί των Γενοβέζων να συνιστά την 33η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη!

Εντυπωσιακές, όμως, είναι οι συνολικότερες επιδόσεις της Γιούβε. Παίρνοντας ως ορόσημο την περσινή ήττα με 1-0 από την Σασουόλο για την 10η αγωνιστική, αφού από το επόμενο ματς άρχισε η εντυπωσιακή αντεπίθεση προς τον τίτλο, η Κυρία απλά ισοπεδώνει τα πάντα και ξαναγράφει την ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.


Πέρυσι, μετά την ήττα από την Σασουόλο, η Γιουβέντους είχε απολογισμό 26-1-1 (!) στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Φέτος, μετά τις 33 αγωνιστικές, έχει 27-2-4. Αν τα προσθέσουμε και τα δύο, βλέπουμε ότι από εκείνη την δύσκολα βραδιά με την ήττα από τους νεροβέρντι μέχρι και σήμερα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε 61 ματς πρωταθλήματος έχει απολογισμό 53-3-5!

Μιλάμε για απόλυτη κυριαρχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου