17 Απρ 2017

Ο προπονητής που δικαιούται να έχει παράπονα και ήρθε σαν κύριος και κύριος θα φύγει

Η επιμονή των δημοσιογράφων, όλο αυτό το διάστημα, για τον Μαξ Αλέγκρι, έδειχνε ξεκάθαρα ποιο θέμα έπρεπε να αποφύγει να ανοίξει η Γιουβέντους. Και τελικά το απέφυγε.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ορισμένα πράγματα στην Ιταλία δεν αλλάζουν. Το να προσπαθείς να δημιουργήσεις θέμα γύρω από τη Γιουβέντους, να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις πρόβλημα όταν βλέπεις ότι η κατάσταση ευνοεί κάτι τέτοιο, είναι από τα αγαπημένα παιχνίδια των media.

Η Gazzetta dello Sport, για όσους θυμούνται, είχε ξεκινήσει μια καμπάνια μετά τον αγώνα στη Φλωρεντία για να τιμωρηθεί ο Αλέγκρι με μία-δύο αγωνιστικές. Δεν έγινε τελικά όπως το ήθελαν. Προσπάθησαν να επανέλθουν με μεταγραφικά σενάρια. Πάντα βρίσκουν τρόπο και επανέρχονται.


Έχουμε μπει στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και η Γιούβε φαίνεται πως πάει ενωμένη σε αυτό. Και όταν λέω ενότητα, εννοώ ενωμένοι όλοι γύρω και από τον προπονητή και την ομάδα. Ο Αλέγκρι μπορεί να μην είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τη Γιουβέντους αλλά σίγουρα είναι ένας προπονητής που δικαιούται να έχει παράπονα. Και από τους δημοσιογράφους αλλά και από κάποιους Γιουβεντίνους.

Δεν είναι εγωιστής, δεν είναι σταρ, δεν είναι αποτυχημένος. Είναι ένας προπονητής που έχει νικήσει δύο σερί χρονιές και θα νικήσει και τρίτη. Οσο είναι στην ομάδα, θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να είμαστε πάντα ενωμένοι. Γύρω από έναν προπονητή που ήρθε κύριος και ως κύριος, όταν έρθει η ώρα, θα φύγει. Αφού πρώτα νικήσει ξανά. Γιατί αυτό κάνει η Γιουβέντους με τον Αλέγκρι. Νικάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου