18 Απρ 2017

Ινιέστα: Επίθεση από το πρώτο λεπτό, χρειαζόμαστε το τέλειο ματς

Ο Αντρές Ινιέστα πιστεύει στην πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Γιουβέντους, αρκεί να κάνει το τέλειο ματς.

Τα κυριότερα από όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου των μπλαουγκράνα ο διεθνής Ισπανός μέσος.

Για το αν μπορεί να γίνει ό,τι και με την Παρί Σεν Ζερμέν: «Υπάρχουν ομοιότητες, για παράδειγμα πρέπει ξανά να σκοράρουμε αμέσως. Εχουμε τη σωστή νοοτροπία, πρέπει να επιτεθούμε από το πρώτο λεπτό και θα είναι καλύτερα αν σκοράρουμε νωρίς. Θα πρέπει, όμως, να παραμείνουμε ήρεμοι και να ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε και τις δύσκολες στιγμές. Δεν βλέπω άλλες επιλογές, πρέπει να επιτεθούμε αλλά να έχουμε και ηρεμία όσο περνάει η ώρα».

Για το 3-0 του πρώτου ματς: «Πολύ κακό αποτέλεσμα, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε στο Τορίνο. Τα κάναμε όλα λάθος. Βέβαια έχουμε τους παίκτες και τη νοοτροπία για να ανατρέψουμε την κατάσταση αλλά θα χρειαστεί το τέλειο ματς σε όλες τις γραμμές και σε όλη τη διάρκεια».

Για το γεγονός ότι η Γιουβέντους έχει την καλύτερη άμυνα του Champions League: «Το ξέρω ότι έχουν δεχθεί μόνο δύο γκολ αλλά για εμάς δεν αλλάζει τίποτα. Εχουμε μια ομάδα με τη δυνατότητα να πετύχει τα γκολ που χρειάζεται για να προκριθεί. Ξέρουμε ότι κόντρα σε εμάς μπορούν να έχουν πολλά προβλήματα, περισσότερα από ό,τι είχαν ως τώρα στη διοργάνωση».


Για τον Ντάνι Αλβες: «Ηταν ένας από τους καλύτερους ξένους στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Αύριο θα είναι ένας αντίπαλος στο 100%, παραμένει όμως φίλος και σημαντικό κομμάτι αυτού του κλαμπ».

Για το πώς περιμένει ότι θα παραταχθεί η Γιούβε: «Δεν ξέρω αν θα μας περιμένουν ή αν θα μπουν για να επιτεθούν, ξέρω όμως τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να κάνουν ευκαιρίες, πρέπει να τους περιορίσουμε σε απόλυτο βαθμό. Η Γιουβέντους είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχουν σπουδαίους ποδοσφαιριστές και αποδεικνύουν ότι είναι στο επίπεδο των καλύτερων της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου