17 Απρ 2017

Ο ρόλος του Τέβες στη μεταγραφή του Ντιμπάλα και οι δύο φορές που κόλλησε να ζητήσει αυτό που ήθελε από τον Μπουφόν

Για τον ρόλο του Κάρλος Τέβες στην μεταγραφή του στη Γιουβέντους, το πώς... κώλωσε δύο φορές μπροστά στον Τζίτζι Μπουφόν και την κορνιζαρισμένη φανέλα του Αντρέα Πίρλο μίλησε ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους μπιανκονέρι, ο Αργεντίνος άσος μίλησε στην εφημερίδα Ole της πατρίδας του και αναφέρθηκε αρχικά στο πώς πήγε στη Γιούβε το καλοκαίρι του 2015.

«Οταν μου είπαν για πρώτη φορά ότι με θέλει η Γιουβέντους δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή για να πω "ναι". Ο Τέβες ήταν το είδωλο μου. Μου τηλεφώνησε λέγοντας μου ότι ήξερε ότι με θέλει η Γιούβε και ότι με ήθελε κι αυτός στην ομάδα. Το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα ήταν "Κάρλος, εσύ θα μείνεις;". Το ρώτησα γιατί λεγόταν ότι θα πήγαινα για να καλύψω το κενό του, αν και θα ήθελα να παίξουμε μαζί. Μου απάντησε ότι δεν ήξερε ακόμη τι θα γίνει. Οπως και να έχει, επέλεξα να πάω στη Γιουβέντους και τελικά αποδείχθηκε ότι αυτό που λεγόταν ήταν αλήθεια. Πήγα για να πάρω τη θέση του», είπε σχετικά ο Ντιμπάλα και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε κάποια περιστατικά, ως παίκτης της Παλέρμο, με τους Μπουφόν και Πίρλο.


«Ενα όνειρο μου ήταν να ανταλλάξω φανέλες με τον Μπουφόν. Την πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα, τον πλησίασα αλλά σταμάτησα και αναρωτήθηκα: "Τι κάνω; Να την ζητήσω ή όχι;". Την δεύτερη φορά έγινε το ίδιο πράγμα, οπότε την τρίτη ήμουν αποφασισμένος. "Αλλάζουμε φανέλες;" τον ρώτησα και μου είπε "ναι". Αξέχαστη στιγμή! Μια άλλη φανέλα που ήθελα ήταν αυτή του Πίρλο, όταν του τη ζήτησα όμως μου είπε ότι την είχε υποσχεθεί σε έναν συμπαίκτη μου. Αυτός, τελικά, κατάλαβε πόσο την ήθελα και μου την χάρισε. Αυτή η φανέλα, σήμερα, είναι κορνιζαρισμένη στο σπίτι μου. Και τα πράγματα, τελικά, ήρθαν έτσι ώστε να έχω εγώ σήμερα το Νο21 του Πίρλο, ίσως επειδή το Νο9 που ήθελα, το είχε ο Μοράτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου