16 Απρ 2017

Με ποιον βρίσκεται ο Κουαδράδο με κλειστά μάτια και χωρίς να τον βλέπει μέσα στο γήπεδο

Νίκη... πέντε βαθμών χαρακτήρισε αυτή επί της Πεσκάρα ο Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που αναπτύσσει με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ ήταν για ακόμη μία φορά ένας από τους πρωταγωνιστές των μπιανκονέρι, δίνοντας την ασίστ για το 0-1, το οποίο άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη.

«Ξέραμε ότι σήμερα έπρεπε να νικήσουμε οπωσδήποτε για να είμαστε όσο πιο μακριά από τους διώκτες μας. Αυτή η νίκη σήμερα είναι νίκη πέντε βαθμών γιατί η Ρόμα έφερε ισοπαλία και η διαφορά αυξήθηκε. Είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε», είπε αρχικά στο JTV ο Κουαδράδο και σε ερώτηση για την συνεργασία του με τον Ιγκουαΐν, με τον οποίο πλέον βρίσκεται ακόμη κι αν έχει το κεφάλι του... κατεβασμένο, απάντησε: «Τον είδα, τον είδα. Πάντα, όμως, μου λέει "κοίτα με πίσω, κοίτα με πίσω", για να κάνω το γύρισμα. Σιγά-σιγά μαθαίνουμε καλά ο ένας τον άλλον, όπως και με τον Ντιμπάλα που γνωριζόμαστε από πέρυσι, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε ακόμη κι αν δεν τους βλέπω. Ξέρω πού πρέπει να γυρίσω την μπάλα γιατί ξέρω ότι θα είναι εκεί».


Οσο για την ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα, σχολίασε: «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Ξέρουμε την δύναμη τους, είναι πρωταθλητές και σίγουρα θα παίξουν με πίστη στην ανατροπή. Πρέπει, όμως, να πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση γιατί είμαστε κι εμείς μια σπουδαία ομάδα και μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε».

1 σχόλιο: