22 Απρ 2017

Το περιστατικό που έκανε τον δύσπιστο Εβρά να σέβεται τον Αλέγκρι

Ο Πατρίς Εβρά μίλησε για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και είπε τα καλύτερα.

Μετά το σχόλιο του στα social media για την πρόκριση της Γιουβέντους στους «4» του Champions League, ο Γάλλος αριστερός μπακ αναφέρθηκε ξανά στους μπιανκονέρι και συγκεκριμένα στον προπονητή τους.

«Ο Αλέγκρι ξέρει πολύ ποδόσφαιρο και είναι ένας υπέροχος τύπος. Μπορώ να σας περιγράψω τον Μαξ με ένα σκηνικό. Παίζαμε με την Ντόρτμουντ, είχαμε νικήσει με 2-1 στο Τορίνο και είχαμε μπροστά μας την ρεβάνς στη Γερμανία. Ξέρετε τι μας είπε; "Μείνετε ήρεμοι, θα είναι σαν φιλικό". Δεν ήμουν τόσο σίγουρος, μετά μας έδειξε σε βίντεο τις αμυντικές αδυναμίες των Γερμανών και τους χώρους που θα έπρεπε να χτυπήσουμε. Ο,τι μας έδειξε, το είδα να γίνεται την ώρα του αγώνα, ήταν απίστευτο», είπε αρχικά ο Εβρά και πρόσθεσε.


«Νικήσαμε με 3-0. Από εκείνη την στιγμή είχα πάντα σπουδαίο σεβασμό για τον Αλέγκρι και πριν από κάθε ματς του Champions League τον ρωτούσα: "Μίστερ, τι έχουμε στο μενού;". Περίμενα τις οδηγίες του, είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος».

Να θυμίσουμε πως τον Δεκέμβριο και λίγο πριν αποχωρήσει από το Τορίνο ο Γάλλος, είχαν ειπωθεί πάρα πολλά για τις σχέσεις του με τον Αλέγκρι αλλά και την γκρίνια που έβγαζε. Παρόλα αυτά, τώρα που οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει, βλέπουμε κάποια άλλα πράγματα από αυτά που όλοι υπέθεταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου