24 Απρ 2017

Μπαρτσάλι: Γι’ αυτό αποκλειστήκαμε πέρσι από την Μπάγερν

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι εξήγησε τι είναι αυτό που άλλαξε, προς το καλύτερο, την σεζόν της Γιουβέντους.

Ο διεθνής αμυντικός ρωτήθηκε μετά το 4-0 επί της Τζένοα για το ποιο ήταν το σημείο-κλειδί που έδωσε ώθηση ώστε τα πράγματα να εξελιχθούν, όπως είναι ως τώρα, τέλεια για τους μπιανκονέρι που διεκδικούν όλους τους τίτλους και απάντησε...

«Πέρα από την αλλαγή συστήματος, σημαντικό είναι και το γεγονός ότι αποδείξαμε όλοι ότι είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για την ομάδα, αυτό δίνει δύναμη ακόμη και σε αυτούς που είναι στον πάγκο και έχουμε πλέον την πίστη ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους πρέπει να είναι πάντα στα νοκ άουτ του Champions League και από εκεί και πέρα, μία χρονιά θα σου πάει καλά, μία όχι. Πέρυσι αποκλειστήκαμε από την Μπάγερν επειδή δεν είχαμε αυτή την αυτοπεποίθηση. Φέτος την έχουμε, αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα και τώρα προετοιμαζόμαστε για τον ημιτελικό με την Μονακό», είπε ο Μπαρτσάλι, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αλλαγή συστήματος μετά την ήττα από την Φιορεντίνα.


«Ηταν μια έμπνευση του Αλέγκρι. Μπράβο στον προπονητή αλλά και στους παίκτες γιατί θυσιάζονται, τρέχουν πολύ και τα αποτελέσματα φαίνονται. Αυτά τα χρόνια έρχεται ένα άσχημο αποτέλεσμα και μετά από αυτό αντιδρούμε όπως πρέπει. Ο μίστερ έκανε καλή δουλειά και τώρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου