15 Απρ 2017

Κιελίνι: Αν φάμε τέσσερα γκολ στη ρεβάνς…

Από την Γιουβέντους κρίνεται πλέον η υπόθεση πρόκριση στους «4» του Champions League, όπως είπε και ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Μετά το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα στο Τορίνο, οι μπιανκονέρι έχουν γίνει το φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Και από την στιγμή που είναι το φαβορί, αυτό που πρέπει να κάνουν, όπως τόνισε ο Κιελίνι στη La Stampa, είναι να επαναλάβουν την εμφάνιση του Juventus Stadium.

«Είμαστε μια φανταστική ομάδα και το αποδεικνύουμε αυτό τον μήνα. Ηταν μια σπουδαία βραδιά αυτή της Τρίτης, μια βραδιά στην οποία θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις στους εαυτούς μας σε σχέση με αυτό που είχαμε δείξει στον τελικό πριν δύο χρόνια», είπε ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός.


«Εχουμε ωριμάσει σε προσωπικότητα, αυτοεκτίμηση και πίστη πλέον. Εχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης και θα πρέπει να το αποδείξουμε στους επόμενους δύο μήνες. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, θα είναι 90 λεπτά που δεν θα περνάνε εύκολα στο Καμπ Νου, άρα θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι αν φάμε τέσσερα γκολ, θα οφείλεται κυρίως σε δική μας κακή εμφάνιση. Με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο, ξέρουμε ότι πλέον εξαρτάται από εμάς το θέμα», ήταν η συνολική τοποθέτηση του Κιελίνι.

3 σχόλια:

  1. Η Γιούβε πρέπει να παίξει για να κερδίσει οπωσδήποτε.... Αν παίζεις έτσι το πολύ έρχεσαι ισοπαλία ή στη χειρότερη χάνεις με ένα γκολ.. Αν παίξεις για να χασεις μόνο με ένα γκολ , τότε τρως 4 και 5..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκη και μες την ισπανία θα κάνουμε....φέτος είναι δικό μας το C.L.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ανώνυμε για τη γιουβεντους μιλάμε εδώ όχι για την Κέρκυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή