21 Απρ 2017

Τι έλεγε ο Μπερλουσκόνι για τον Αλέγκρι και γιατί στη θέση του ο μέντοράς του Τζοβάνι Γκαλεόνε θα έφευγε από τη Γιούβε

Ο Τζοβάνι Γκαλεόνε θυμήθηκε τι έλεγε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και σχολίασε την -σχεδόν δεδομένη- παραμονή του στη Γιουβέντους.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι παίρνει την «εκδίκηση» του από όλους όσοι τον αμφισβήτησαν το προηγούμενο διάστημα και ο μέντορας του, μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, τοποθετεί μέσα σε αυτούς και τον πρώην, πλέον, ιδιοκτήτη της Μίλαν.

«Ο Αλέγκρι διαβάζει τα παιχνίδια, δεν είναι ο συνηθισμένος προπονητής που μιλάει συνεχώς για πάθος κλπ. Δεν παρασύρεται από τον ενθουσιασμό, έχει καθαρό μυαλό πάντα και ακόμη και μετά από νίκη θα πάει στους παίκτες του και θα τους πει: Πρέπει να βελτιωθούμε εδώ κι εδώ. Μπορεί να διατηρεί καθαρό μυαλό και στις πιο έντονες στιγμές, γι' αυτό είναι καλύτερος από τους άλλους», είπε για να συνεχίσει…


«Και στεφτείτε ότι ο Μπερλουσκόνι έλεγε ότι ο Μαξ δεν ξέρει πολλά από ποδόσφαιρο... Μπορεί να παίξει οποιοδήποτε σύστημα», είπε ο Γκαλεόνε, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν χαίρεται με το γεγονός ότι ο Αλέγκρι θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, στη Γιουβέντους.

«Οχι. Εγώ θα πήγαινα αλλού. Μετά από κάποια χρόνια στην ίδια ομάδα, θα επιδίωκα μια αλλαγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου