15 Απρ 2017

Αλέγκρι: Υπάρχει ένα θεματάκι με τον Ντιμπάλα, πάμε στη Βαρκελώνη για να βάλουμε δύο γκολ

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προσπάθησε να είναι αισιόδοξος για τον Ντιμπάλα, έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη στην Πεσκάρα και τόνισε ότι η Γιουβέντους θα πάει στη Βαρκελώνη με στόχο να βάλει δύο γκολ.

Η αλλαγή του Ντιμπάλα μετά το χτύπημα στον αστράγαλο από τον Μουντάρι ήταν το πρώτο πράγμα για το οποίο ρωτήθηκε ο προπονητής της Γιουβέντους μετά τη νίκη στην Πεσκάρα, για να απαντήσει: «Θα δούμε. Δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο, υπάρχει ένα ελαφρύ θεματάκι αλλά έχουμε τέσσερις μέρες για το ματς στη Βαρκελώνη και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι».

Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι είπε ότι «οι παίκτες μου έκαναν μια καλή νίκη αλλά έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στην κυκλοφορία της μπάλας. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που υπήρχαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τέτοια ματς μπορούν ξαφνικά, από μια φάση, να αλλάξουν και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια. Γενικά, πάντως, ήταν μια καλή νίκη».


Συνεχίζοντας, σε ερώτηση για τον Κουαδράδο, ο Μαξ είπε πως «έχει βελτιωθεί πολύ και μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο, μερικές φορές καθυστερεί περισσότερο από όσο πρέπει αλλά έχει γίνει ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής», για να απαντήσει ακολούθως στο αν τελείωσε το πρωτάθλημα με το +8 μετά την ισοπαλία της Ρόμα με την Αταλάντα: «Η Ρόμα μπορεί να φτάσει στους 90 βαθμούς αν κάνει μόνο νίκες στις έξι αγωνιστικές που απομένουν, άρα ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη. Τώρα, όμως, θα σκεφτούμε το ματς της Τετάρτης και μετά την λήξη του θα ασχοληθούμε ξανά με το πρωτάθλημα».

Και αφού αναφέρθηκε στο ματς της Τετάρτης στη Βαρκελώνη, ο Αλέγκρι ρωτήθηκε για αυτό, για να κάνει το εξής σχόλιο: «Την Τετάρτη θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο επιθετικοί σε σχέση με το ματς στο Τορίνο. Πρέπει να έχουμε θάρρος, καθαρό μυαλό και να παίξουμε για να βάλουμε γκολ. Δεν μπορείς να πας εκεί και να παίξεις για το 0-0. Ο στόχος δεν είναι να βάλουμε ένα γκολ αλλά τουλάχιστον δύο».

2 σχόλια:

  1. Τώρα μάλιστα! Αυτή η δήλωση μάλιστα! Τώρα τον παραδέχομαι, που δε βάζει περιορισμό και λέει ``τουλάχιστον``..! Όχι όπως πριν μια εβδομάδα που του είπαν ότι η Γιούβε δεν προσφέρει θέαμα και είπε ότι ``το θέαμα είναι για το τσίρκο``..χαχα!!!Δεν ξέρω αν έχει πέσει στην αντίληψή σας αυτή η δήλωση.. FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή