20 Απρ 2017

Οι 2+1 παίκτες που «πανηγύρισαν» την πρόκριση της Γιουβέντους

Ενας υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους και ένας παίκτης της Ιντερ (ξανά!) «πανηγύρισαν» για την πρόκριση στον ημιτελικό του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Λεονάρντο Μπονούτσι έκανε repost την πανηγυρική φωτογραφία της Γιούβε από τα αποδυτήρια του Καμπ Νου και τα like έπεσαν βροχή.

Ανάμεσα τους, όμως, ήταν και κάποια ποδοσφαιριστών. Κι αν για τον Παπού Γκόμες της Αταλάντα δεν θα γίνει και ιδιαίτερος θόρυβος, τα ονόματα των άλλων δύο έχουν ενδιαφέρον.


Ο ένας είναι ο Ντάγκλας Κόστα της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος φέρεται να είναι στη λίστα των εξτρέμ που σκέφτεται η Γιουβέντους για το καλοκαίρι. Ο άλλος είναι ο Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι της Ιντερ, ο οποίος ήταν και στις εξέδρες του Juventus Stadium στον πρώτο προημιτελικό και τα είχε ακούσει από τους οπαδούς της ομάδας του.

Σχετικά θέματα

Ο ποδοσφαιριστής της Ιντερ που πήγε στο γήπεδο να δει τη Γιούβε να κερδίζει την Μπαρτσελόνα. Η κάμερα έπιασε τον... Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι στις εξέδρες του Juventus Stadium και οι οπαδοί της Ιντερ τρελάθηκαν. Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου