13 Μαΐ 2017

Ο Μπαρτσάλι μιλάει για το μυστικό της Γιούβε, τη Χρυσή Μπάλα και τον Τζίτζι και το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι αισθάνεται ότι είναι η χρονιά της Γιουβέντους και μίλησε για το μυστικό της, για τον Τζίτζι Μπουφόν και για το καλύτερο δώρο που του έγινε για τα 36α γενέθλια του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτσάλι στο Sky Italia.

Για το μυστικό της Γιουβέντους: «Το μυστικό μας είναι αυτό: Δουλεύουμε σκεφτόμενοι την κάθε μέρα ξεχωριστά. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι το μέλλον, αύριο έχουμε προπόνηση, μετά έχουμε δύο σημαντικά ματς στη Ρώμη. Ελπίζουμε να πάρουμε χαρές πλησιάζοντας στο τέλος μιας σπουδαίας σεζόν. Είναι η χρονιά της απόλυτης δικαίωσης μας. Κάθε χρόνο ξεκινάμε με στόχο να κατακτήσουμε τα πάντα, χάρη σε μια σπουδαία διοίκηση που έχει δημιουργήσει ένα δεμένο γκρουπ παικτών, στο οποίο όλοι, ακόμη και αυτοί που μόλις έρχονται, αποκτούν αμέσως νοοτροπία νικητή. Αυτή, επομένως, είναι η σεζόν στην οποία μπορεί να στεφθεί με τέλειο τρόπο η δουλειά χρόνων που έχουμε κάνει. Κάθε σεζόν, βέβαια, το να νικήσεις είναι πιο δύσκολο από την προηγούμενη και σε ό,τι αφορά το scudetto είμαστε συγκεντρωμένοι για να κλείσουμε το θέμα την Κυριακή κόντρα στη Ρόμα».


Για το αν ο Μπουφόν αξίζει την Χρυσή Μπάλα: «Πιστεύω ότι το αξίζει όχι μόνο για την καριέρα που έχει κάνει αλλά για όσα κάνει τώρα. Ακόμη και φέτος αποδεικνύει ότι είναι στο τοπ. Νομίζω όμως πως πριν και από τις σκέψεις για την Χρυσή Μπάλα, πάνω και από αυτό, ο Τζίτζι θέλει, όπως όλοι μας, να σηκώσει αυτή την κούπα τον Ιούνιο».

Για το καλύτερο δώρο που έλαβε για τα 36α γενέθλια του πριν λίγες μέρες: «Το γεγονός ότι ήμουν μαζί με τους συμπαίκτες μου και ήταν παραμονή ενός ημιτελικού του Champions League. Από εκεί και πέρα, ως 36χρονος πια, θα συνεχίσω να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, ελπίζω και πιστεύω ότι θα το καταφέρω και δεν σκέφτομαι το μέλλον. Εχω συνηθίσει να παίρνω αποφάσεις την τελευταία στιγμή και αυτή την στιγμή αισθάνομαι 100% ποδοσφαιριστής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου