6 Μαΐ 2017

Σε τι προπονείται ο Ντιμπάλα όταν φεύγουν οι υπόλοιποι από το προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έδωσε μια... γιουβεντίνικη συνέντευξη στο Soccer 360 Magazine, μιλώντας για την υπερδύναμη Γιουβέντους, τα είδωλα του, τον Ιγκουαΐν που γεννήθηκε για να σκοράρει και το όνειρο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος άσος.

Για τη Γιουβέντους: «Είναι πέντε χρόνια που κατακτάμε το πρωτάθλημα, η Γιουβέντους πλέον είναι στο επίπεδο των Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Ρεάλ. Πριν δύο χρόνια η Γιούβε ήταν στον τελικό του Champions League, κάτι που παραμένει όνειρο για μένα».

Για τα είδωλα του: «Ηθελα να παίξω ποδόσφαιρο από όταν ήμουν 2-3 ετών, μεγάλωσα με δύο είδωλα: Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Αντρέα Πίρλο. Ολα αυτά που κατέκτησαν με τη Γιουβέντους είναι απίστευτα, είναι μια σπουδαία έμπνευση για μένα».

Για τον Μέσι: «Το να παίξω με τον Μέσι ήταν πάντα ένα όνειρο. Θυμάμαι όταν του έκανε την ασίστ για ένα γκολ του, με την εθνική ομάδα, μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στην εθνική προσπαθώ να μάθω από αυτό ό,τι μπορώ. Θα ήμουν τρελός αν δεν το έκανα, είναι ο καλύτερος του κόσμου».


Για τον Ιγκουαΐν: «Είναι μια απόλαυση να παίζω με τον Γκονσάλο, είναι ένας από αυτούς που έχουν γεννηθεί για να βάζουν γκολ. Στην Ιταλία ζούμε σχεδόν μαζί και μας βοηθάει το γεγονός ότι είμαστε Αργεντίνοι και οι δύο. Εχουμε μια σπουδαία σχέση».

Για το αν θα γίνει ο καλύτερος του κόσμου: «Δεν το ξέρω, σίγουρα δεν είμαι αυτή την στιγμή. Πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος, να δουλεύω σκληρά και να ξέρω πάντα ότι οι προσωπικές επιτυχίες μπαίνουν κάτω από τις ομαδικές. Παραμένω πάντα στο Βινόβο μετά το τέλος της προπόνησης για να προπονηθώ στα πέναλτι γιατί είναι και αυτός ένας τρόπος για να ξεμπλοκάρεις ένα ματς ή για να το σώσεις, επομένως θέλω να είμαι πάντα έτοιμος».

Για τον πανηγυρισμό του, το Dybala Mask: «Οταν παίζεις πρέπει να είσαι μονομάχος».

Για το όνειρο του: «Να τα κατακτήσω όλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου