23 Μαΐ 2017

Οι οπαδοί επέλεξαν την καλύτερη 11άδα της εξαετίας αλλά και ανάμεσα από Κόντε-Αλέγκρι

Η Gazzetta dello Sport ζήτησε από τους οπαδούς της Γιουβέντους να ψηφίσουν την μπιανκονέρα dream team της τελευταίας 6ετίας, όπως και για τον κατάλληλο προπονητή της.

Με την Κυρία να σπάει όλα τα ρεκόρ και να κυριαρχεί όπως δεν κυριάρχησε ποτέ στο παρελθόν ιταλική ομάδα, η GdS μέσω της ιστοσελίδας της έκανε ψηφοφορία για να αναδείξουν οι Γιουβεντίνοι την καλύτερη 11άδα αυτών των χρόνων.

Η εφημερίδα... επέβαλε το 3-5-2 ως σύστημα επειδή είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σε αυτά τα έξι χρόνια και από εκεί και πέρα έδωσε τις επιλογές (ποδοσφαιριστές) στους Γιουβεντίνους, οι οποίοι τελικά επέλεξαν την εξής 11άδα...


Στο τέρμα ο Μπουφόν, αμυντική τριάδα οι Μπαρτσάλι-Μπονούτσι-Κιελίνι, δεξί μπακ χαφ ο Ντάνι Αλβες, αριστερό μπακ-χαφ ο Αλεξ Σάντρο και τριάδα στον άξονα οι Βιντάλ-Πίρλο-Πογκμπά. Οσο για το επιθετικό δίδυμο, το αποτελούν οι Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν.

Αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση, πάντως, ήταν τα αποτελέσματα για τη θέση του προπονητή. Υποψήφιοι ήταν, εκ των πραγμάτων, οι Αντόνιο Κόντε και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον Μαξ να επικρατεί και μάλιστα με... 77%-23%!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου