26 Μαΐ 2017

Ντιμπάλα: Απέναντι στη Ρεάλ ξεκινάμε από το 50%-50%

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε ξανά για το 50%-50% του τελικού με την Ρεάλ, για το πώς περιμένει το ματς η ομάδα και για το δέσιμο με το πρότζεκτ της Γιουβέντους.

Ο Αργεντίνος το είπε πριν λίγες μέρες ότι δεν υπάρχει φαβορί για το ραντεβού του Κάρντιφ και τώρα το επανέλαβε, μιλώντας στο περιθώριο μιας εκδήλωσης στο Μιλάνο.

«Ξεκινάμε από το 50%-50%. Δεν θα έχουμε απέναντι μας μόνο έναν μεγάλο παίκτη αλλά μια ομάδα. Θα δώσουμε το καλύτερο. Και αν αυτοί είναι δυνατοί, εμείς έχουμε μια σπουδαία άμυνα. Μέχρι τώρα ο καθένας μας έδωσε το μάξιμουμ για να βοηθήσει την ομάδα και τώρα μας λείπει μόνο ένας στόχος», είπε ο Ντιμπάλα, ο οποίος απάντησε και στο πώς περιμένει τον τελικό η Γιούβε.


«Είμαστε ήρεμοι, έχουμε μεγάλη θέληση, απομένουν εννιά μέρες αλλά έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε πολύ καλά. Πρέπει να πλησιάσουμε στο ματς χωρίς νευρικότητα, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως κάναμε και σε άλλα ματς του Champions League. Ολοι ξέρουν ότι ξεκινάμε από το 50%-50%, όχι μόνο εμείς. Και όλοι εμείς είμαστε απολύτως δεμένοι στο πρότζεκτ της Γιουβέντους και σε αυτό το γκρουπ γιατί το πιστεύουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου