30 Μαΐ 2017

Ζιντάν: Εχω το DNA της Ρεάλ, αισθάνομαι ότι είμαι σπίτι μου και θα είμαι πάντα οπαδός της

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για έναν ξεχωριστό τελικό και εξέφρασε τα συναισθήματα αγάπης που έχει για την Ρεάλ, η οποία είναι, όπως είπε, στο DNA του.

Μία μέρα μετά την Media Day της Γιουβέντους στο Τορίνο, ήταν αυτή των μερένγκες στη Μαδρίτη και ο Γάλλος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

«Επαιξα πέντε χρόνια στη Γιούβε αλλά τώρα είμαι ο προπονητής της Ρεάλ. Θα είναι ένας ξεχωριστός τελικός, ελπίζω να είναι και όμορφος. Εχω το DNA της Ρεάλ Μαδρίτης, εδώ αισθάνομαι ότι είμαι στο σπίτι μου. Οταν ήρθα εδώ, με υποδέχθηκαν πολύ καλά, θα είμαι πάντα οπαδός της Ρεάλ», είπε ο Ζιντάν και πρόσθεσε: «Τώρα είμαι εδώ, στη Γιουβέντους έπαιξα πέντε χρόνια και έχω ωραίες αναμνήσεις. Αυτοί θα κάνουν τον τελικό τους, εμείς τον δικό μας. Η Ρεάλ είναι το σπίτι μου, είναι η ζωή μου. Θέλω να μείνω, είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και πιστεύω και η διοίκηση. Το μέλλον μου τώρα είναι μόνο ο τελικός του Σαββάτου».

Αφού ολοκλήρωσε με τα περί αγάπης για την Ρεάλ, ο Γάλλος πέρασε και στο αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας πως «οι τελικοί του Champions League δεν έχουν φαβορί. Το πιο δύσκολο είναι να φτάσεις ως τον τελικό, από εκεί και πέρα οι πιθανότητες είναι 50%-50%».


Σε ερώτηση για το αν ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ο Νο1 κίνδυνος, ο Ζιντάν είπε ότι «ναι, θα έλεγα ότι είναι αυτός αλλά και οι άλλοι είναι δυνατοί, όπως οι Ιγκουαΐν, Αλβες... Η Γιούβε είναι μια σκληρή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να την πληγώσουμε».

Από εκεί και πέρα, είπε ότι δεν θα επηρεαστεί από κανέναν για το ποιον θα χρησιμοποιήσει ανάμεσα σε Ισκο και Μπέιλ, συμπληρώνοντας πως «είναι αμφότεροι έτοιμοι και εγώ θα αποφασίσω. Από την άλλη, όμως, έπαιξαν μαζί σε 16 παιχνίδια φέτος, γιατί να πρέπει να διεκδικούν μία φανέλα;».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου