20 Μαΐ 2017

Βγήκε ο MVP της σεζόν για τη Γιούβε και το σπουδαίο ρεκόρ που κυνηγάει στα τρία παιχνίδια που απομένουν

Οι οπαδοί της Γιουβέντους επέλεξαν τον MVP της σεζόν, ο οποίος θα βραβευθεί από τη διοίκηση πριν την έναρξη του ματς με την Κροτόνε και θα κυνηγήσει ένα μεγάλο ρεκόρ στα τρία ματς που απομένουν.

Ο εκλεκτός των οπαδών, τελικά, είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Οπως ανακοίνωσε η Γιούβε, ο Αργεντίνος φορ είναι αυτός που ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ο MVP της ομάδας φέτος, έχοντας μέχρι στιγμής 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γκονσάλο, ο οποίος κατέκτησε ήδη το Coppa Italia και πάει και για πρωτάθλημα και Champions League, θέλει έξι γκολ στα τρία ματς που απομένουν (Κροτόνε, Μπολόνια, Ρεάλ) για να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα σε μια σεζόν ως μπιανκονέρο.


Αυτό το ρεκόρ το έχει ο Φελίτσε Μπορέλ με 37 την σεζόν 1933-34, με τον Φέρεντς Χίρτσερ να είναι στη 2η θέση με 35 το 1925-26. Στην 3η θέση είναι οι Ιγκουαΐν, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Νταβίντ Τρεζεγκέ με 32 γκολ, τα οποία ο Pinturicchio έβαλε το 1997-98 ενώ ο Τρεζεγκόλ το 2001-02. Πίσω τους ο θρυλικός Ομάρ Σίβορι με 31 γκολ σε δύο διαφορετικές σεζόν: 1957-58 και 1959-60.


1 σχόλιο:

  1. Προσωπικά δεν υπάρχει κάποιος μεμονωμένα mvp αλλά όλη η ομάδα γιατί στα ομαδικά αθλήματα πάντα νικάει το σύνολο και αυτό μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα ...fino alla fine forza juventus sempre

    ΑπάντησηΔιαγραφή