6 Μαΐ 2017

Μπουφόν: Με πείραξε πολύ που έφυγε ο Μοράτα αλλά είχε αρνητικές σκέψεις την τελευταία του περίοδο στη Γιούβε

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για τον Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος της Γιουβέντους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως φαίνεται, θεωρεί ότι δεν έχει νόημα να περιμένουμε τις ρεβάνς των ημιτελικών για να βγει το ζευγάρι του τελικού και αρχίζει ήδη τα αφιερώματα, φιλοξενώντας δηλώσεις του Μπουφόν στο κανάλι της.

Στο Real Madrid TV, λοιπόν, ο αρχηγός της Γιουβέντους είπε τα εξής.

Για το πώς ξεκίνησε στη Γιούβε ο Μοράτα: «Χρειάστηκε λίγους μήνες για να προσαρμοστεί, όπως ήταν φυσιολογικό. Εμαθε τέλεια να κινείται σε ένα ιταλικό γήπεδο, κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με ένα ισπανικό. Η Γιουβέντους παίζει με τρόπο πολύ διαφορετικό σε σχέση με την Ρεάλ».

Για την επιστροφή του στη Ρεάλ: «Προσωπικά με πείραξε πολύ γιατί χάσαμε ένα σπουδαίο ταλέντο με μια ηλικία που θα του επέτρεπε να ωριμάσει οριστικά και να εξελιχθεί. Θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας».


Για τις σκέψεις του Μοράτα πριν φύγει από τη Γιουβέντους: «Πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές πλέον ζουν τα πράγματα στα άκρα, ή με μεγάλη χαρά ή με κατάθλιψη. Ο Αλβαρο είχε κάποιες αρνητικές σκέψεις την τελευταία του περίοδο στη Γιούβε. Μιλήσαμε για αυτό γιατί δεν ήθελα να τον βλέπω έτσι, τον συμπαθούσα πολύ και ήθελα να τον βοηθήσω, να του δώσω σιγουριά»

Για το καλύτερο γκολ του Αλβαρο ως μπιανκονέρο: «Αυτό με την Μίλαν στον τελικό του Coppa Italia».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου