14 Μαΐ 2017

Η απάντηση του Σάρι στο μειωτικό σχόλιο του Ντε Λαουρέντις που κάποιοι τα συνδέουν μέχρι και με τη… Γιουβέντους

Μια δήλωση του Μαουρίτσιο Σάρι, ως απάντηση στα όσα είπε ο ισχυρός άντρας της Νάπολι, ήταν ικανή να παίξει ψηλά στην ειδησεογραφία της Κυριακής.

Μετά το 5-0 της Νάπολι επί της Τορίνο στο Πιεμόντε, ο Ιταλός προπονητής μίλησε και ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του καθώς ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έκανε καυστικό σχόλιο πως ο Σάρι περιμένει να πλουτίσει από τη Νάπολι και πως θα τον συνοδεύσει εκείνος με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Μπάγερν ή τη Ρεάλ.

Η απάντηση που δόθηκε ήταν η εξής: «Το επόμενο συμβόλαιό μου μπορεί να υπογραφεί με οποιονδήποτε. Με μια κινέζικη ομάδα. Δε βλέπω γιατί είναι κακό να λέω πως θα ήθελα να είμαι καλά πληρωμένο για τη δουλειά μου. Στην Εμπολι χόρτασα από επαίνους, στη Νάπολι πήρα χρήματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό έχει να κάνει με τον Ντε Λαουρέντις και την καλή σχέση που έχουμε. ».

Ο Σάρι στάθηκε αρκετά στα οικονομικά λέγοντας πως η Νάπολι έχει τον προϋπολογισμό της και δεν έχει ζητήσει ποτέ περισσότερα απ’ όσα μπορεί να προσφέρει η ομάδα του. Παρόλα αυτά, είπε: «Αυτή η Νάπολι, όμως, μπορεί να βελτιωθεί μόνο με ακριβούς παίκτες. Ρωτήθηκα και απαντώ. Δε ζητώ».


Μεταφράζοντας το κλίμα που υπάρχει στη Νάπολι, και γι’ αυτό τα ιταλικά μέσα παίζουν ψηλά το θέμα, φαίνεται πως οι σχέσεις Ντε Λαουρέντις-Σάρι δεν είναι… τέλειες. Την ίδια ώρα και όσο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν ανανεώνει, κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί πως όλα είναι ανοιχτά.

Τέλος, στην ερώτηση αν θα έβλεπε το βραδύ το Ρόμα-Γιούβε, αρκέστηκε στο πως θα περάσει τη βραδιά με τον σκύλο του, τον Τσίρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου