15 Μαΐ 2017

Οι 4+1 ανανεώσεις της Γιουβέντους

Μπορεί το μυαλό όλων να είναι στους τρεις τίτλους που διεκδικεί η ομάδα αλλά η Γιουβέντους έχει ήδη βάλει μπρος τον μεταγραφικό σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν.

Για την ακρίβεια, όχι απλά τον σχεδιασμό αλλά την υλοποίηση του αφού οι μπιανκονέρι έχουν ήδη φροντίσει να ανανεώσουν τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που θεωρούνται απαραίτητοι για τα επόμενα χρόνια.

Τέσσερις συν ένας ποδοσφαιριστές δεσμεύθηκαν, κατά τη διάρκεια της σεζόν, για περισσότερα χρόνια με τη Γιούβε. Οι τρεις είναι Ιταλοί, ο ένας Αργεντίνος, όλοι μαζί είναι και θα παραμείνουν μπιανκονέρι για πολύ καιρό ακόμη.


Πάουλο Ντιμπάλα
Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντίνου κράτησε μήνες αλλά άξιζε τον κόπο. Με τους Ισπανούς να γράφουν καθημερινά διάφορα σενάρια για το μέλλον του, ο Πάουλο είχε κάνει εξαρχής σαφές ότι θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους και ακριβώς αυτό έκανε, υπογράφοντας νέο με διάρκεια ως το 2022.


Λεονάρντο Μπονούτσι
Πριν δύο χρόνια είχε ανανεώσει ως το 2020 αλλά το περασμένο καλοκαίρι οι Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν. Ο Λεονάρντο απάντησε αρνητικά επιλέγοντας τη Γιουβέντους και η Γιουβέντους, με την σειρά της, τον αντάμειψε με νέο συμβόλαιο ως το 2021 και νέα αναπροσαρμογή των αποδοχών του.


Ντανιέλε Ρουγκάνι
«Ο Ντανιέλε θα είναι ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας για τα επόμενα δέκα χρόνια», είναι μια ατάκα που συνηθίζει να λέει με κάθε ευκαιρία ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και το ίδιο σκέφτονται όλοι στο Τορίνο. Συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, και του ίδιου του Ρουγκάνι, ο οποίος τον Δεκέμβριο υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2021, επεκτείνοντας κατά ένα χρόνο το προηγούμενο.


Στέφανο Στουράρο
Μπορεί ο χρόνος συμμετοχής του να είναι μικρότερος από ό,τι θα υπολόγιζε αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλουν όλοι στη Γιουβέντους. Μια εμπιστοσύνη που επισημοποιήθηκε τον Δεκέμβριο, όταν ο 24χρονος χαφ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους μπιανκονέρι, το οποίο έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2021.


Στέφαν Λιχτστάινερ
Ο Ελβετός ήταν εκτός πλάνων τον Αύγουστο και δημιούργησε κάποια προβληματάκια στην ομάδα. Παρόλα αυτά, η διοίκηση αποφάσισε να του ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο δείχνοντας πως τον υπολογίζει. Λίγες ημέρες μετά, ο εκκεντρικός Λιχτστάινερ δημιούργησε πρόβλημα στον Αλέγκρι όταν τον έκανε αλλαγή. Η προσφορά του, πάντως, στην ομάδα, δεν αλλάζει…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου