21 Μαΐ 2017

Πρωταθλήτρια Ιταλίας η μεγάλη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας της σεζόν 2016-17 γράφοντας μια ολόχρυση σελίδα στην ιστορία της αλλά και στην ιστορία του Καμπιονάτο.

Η καλύτερη ομάδας της Ιταλίας είναι η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει 6 σερί πρωταθλήματα, καταρρίπτοντας το δικό της ρεκόρ της δεκαετίας του ’30 αλλά και τη χάρτινη επίδοση του Μάσιμο Μοράτι.


Οι μπιανκονέρι του Τορίνο, η μυθική ομάδα που τη φανέλα της έχουν φορέσει κάποιοι από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη έκανε το νταμπλ και τώρα της απομένει το τελευταίο βήμα: το τρεμπλ!


10 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,συγχαρητήρια στην αγαπημένη μας ομάδα για το έκτο σερί πρωτάθλημα.Επί την ευκαιρία ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτο είναι το 33ο ή το 35ο πρωτάθλημα της γιουβε,δηλαδή τι ακριβώς έγινε στο καλτσιόπολι και τι έπρεπε να γίνει.Αν μου απαντήσετε θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται,ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και forza Juve!

      Για εμάς και για τη Γιουβέντους είναι το 35ο. Σχετικά με την ερώτηση που θέτεις, η απάντηση υπάρχει εδώ (όσο πιο αναλυτικά γίνεται): http://www.forzajuve.gr/2017/02/juventus-nea_15.html

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά.Forza Juve.#We are LE6END⚪⚫

      Διαγραφή
  2. FORZA JUVEEEEEEEEE!!!!! LE6END!!!!!! Υγ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΥΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και σε 2 βδομάδες το Champions League! Toυ χρόνου, εννοείται, το 7ο σερί..FORZA JUVE !! Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή