23 Μαΐ 2017

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Γιουβέντους έχει σχεδιαστεί νωρίτερα από ποτέ

Πριν λίγες ημέρες, ο Μεχντί Μπενάτια έγινε παίκτης της Γιουβέντους. Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Χουάν Κουαδράδο αποτελεί περιουσία των μπιανκονέρι καθώς αγοράστηκε από τη Τσέλσι.

Οι κινήσεις των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας είναι άμεσες. Ξέρουν τι θέλουν, ξέρουν πώς θα το πάρουν. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Γιουβέντους έχει σχεδιαστεί νωρίτερα από ποτέ.

Εκτός από τους δύο δανεικούς που πλέον αγοράστηκαν από τους Τορινέζους, υπάρχουν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό, ως μεταγραφές, στην Κυρία.

Ματία Καλντάρα, Ρικάρντο Ορσολίνι, Ροντρίγκο Μπετανκούρ ονειρεύονται ήδη την πρώτη τους ημέρα της προετοιμασίας της Γιουβέντους.


Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, η ομάδα του Αντρέα Ανιέλι υπό τις οδηγίες του Μπέπε Μαρότα έχει κάνει πέντε μεταγραφικές κινήσεις. Οι δύο εξ αυτών βασικοί…

Και βέβαια, μέσα αυτές δεν υπάρχουν οι δυνατές κινήσεις που θα έχουν επικοινωνιακή αλλά και ουσιαστική σημασία. Το σίγουρο είναι πως η Γιουβέντους ξέρει τι θέλει. Και σε ό,τι αφορά τις θέσεις αλλά και τα πρόσωπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου