18 Μαΐ 2017

Αλέγκρι: Είμαι πολύ χαρούμενος, μπροστά μου έχω δύο ιερά τέρατα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι ο 3ος σε τίτλους προπονητής της Γιουβέντους πλέον και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, στέλνοντας όμως και το μήνυμα για το scudetto και το Κάρντιφ.

Οι μπιανκονέρι κατέκτησαν για 3η σερί χρονιά -και είναι ρεκόρ κι αυτό- το Coppa Italia με το 2-0 επί της Λάτσιο και ο Αλέγκρι είχε κάθε λόγο να είναι χαμογελαστός μετά την λήξη.

«Απαντήσαμε για το κακό παιχνίδι της Κυριακής, με μια ωραία αντίδραση και με ωραίες φάσεις. Απόψε αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτό που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο σε τεχνικό επίπεδο, ξοδεύοντας πολλή ενέργεια, αλλά και για αυτό που έκαναν σε αμυντικό επίπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Λάτσιο προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς», είπε αρχικά ο προπονητής της Γιούβε, ο οποίος ρωτήθηκε για τη νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Ντάνι Αλβες.

«Τα πήγε πολύ καλά όπως και όλοι, σε βραδιές όπως αυτή δεν χρειάζεται να στεκόμαστε σε ένα άτομο. Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο, τώρα θέλουμε τον δεύτερο. Την Κυριακή κόντρα στην Κροτόνε, η οποία πήρε 17 βαθμούς στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, θα είναι ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει να έχουμε την αγωνιστική κακία που είχαμε απόψε. Μας λείπει μία νίκη, πρέπει οπωσδήποτε να την κάνουμε την Κυριακή και γι' αυτό θέλουμε και μια καυτή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς μας».


Τέλος, όταν του επισημάνθηκε ότι είναι πλέον 3ος σε τίτλους προπονητής της Γιουβέντους, πίσω μόνο από τους Τζιοβάνι Τραπατόνι και Μαρτσέλο Λίπι, ο Αλέγκρι σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος. Μπροστά μου έχω δύο ιερά τέρατα. Για να κατακτήσεις τίτλους, πολλούς τίτλους, πρέπει να έχεις μια δυνατή ομάδα και μια δυνατή διοίκηση πίσω σου. Συνεχίζουμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό για να κατακτήσουμε όλα όσα πρέπει να κατακτήσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου