11 Μαΐ 2017

Οι 70.000 οπαδοί της Γιουβέντους και ο ρόλος τους στους τρεις τίτλους που παίζονται

Η Γιουβέντους θέλει και τους τρεις τίτλους και η Corriere dello Sport γράφει για τους 70.000 τιφόζι που θα κάνουν κι αυτοί παιχνίδι.

Οι μπιανκονέρι έχουν στρώσει τον δρόμο για να διεκδικήσουν το τρεμπλ και θα το κάνουν έχοντας τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών τους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σήμερα η Corriere dello Sport, οι επόμενες μέρες-εβδομάδες θα ανήκουν στους Γιουβεντίνους, οι οποίοι θα είναι μαζικά εκεί που αγωνίζεται η ομάδα.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι την Κυριακή για το ματς με την Ρόμα στο Ολίμπικο, όπου η Γιούβε θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά το 6ο σερί πρωτάθλημα, θα βρίσκονται στις εξέδρες 15.000 τιφόζι των μπιανκονέρι ενώ τρεις μέρες μετά στο ίδιο γήπεδο αλλά με αντίπαλο την Λάτσιο στον τελικό του Coppa Italia οι Γιουβεντίνοι θα είναι 30.000.


Τελευταίο ραντεβού της σεζόν θα είναι αυτό του Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου, όπου η Κυρία θα έχει δίπλα της 25.000 οπαδούς. Τα εισιτήρια που παίρνουν επισήμως οι δύο φιναλίστ είναι 18.000 αλλά θα καταλήξουν άλλες 6-7.000 στα χέρια Γιουβεντίνων μέσω χορηγών ή μέσω της ελεύθερης διάθεσης τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου