10 Μαΐ 2017

Ο Γκλικ, ο πρώην αρχηγός της Τορίνο, συνεχίζει να προκαλεί με κάθε τρόπο

Ο Καμίλ Γκλικ, ο οποίος -όπως αναμενόταν- δε δυσκόλεψε καθόλου τη Γιουβέντους στον διπλό ημιτελικό με τη Μονακό, αποφάσισε να δείξει ότι δεν είναι λίγος μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και ως προσωπικότητα.

Ο Πολωνός αμυντικός των Μονεγάσκων και πρώην αρχηγός της Τορίνο, απειλούσε τους μπιανκονέρι με τις φωτογραφίες που πόσταρε στα social media μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Champions League.

Οταν ήρθε η ώρα για αυτά τα ραντεβού, βέβαια, ο Γκλικ δεν είδε καν τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ή τον Μάριο Μάντζουκιτς και για ακόμη μία φορά στην καριέρα του έφυγε με σκυμμένο κεφάλι με αντίπαλο την Γιούβε.


Και αφού την πήρε ξανά την πίκρα του, αποφάσισε να κάνει αλλιώς την διαφορά, σχολιάζοντας το πρόσφατο ντέρμπι των μπιανκονέρι με την πρώην ομάδα του. «Δυστυχώς έχει συμβεί, συμβαίνει και πάντα θα συμβαίνει το να ευνοούν τη Γιουβέντους οι διαιτητές. Στο τελευταίο ντέρμπι με την Τορίνο, για παράδειγμα, η αποβολή του Ακουα ήταν άδικη», είπε ο Γκλικ.

Ο οποίος, φυσικά, θα ξεχαστεί από όλους μέχρι την επόμενη φορά που θα κληρωθεί για να χάσει από τη Γιούβε, όταν και θα πει ξανά διάφορα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου