29 Μαΐ 2017

Ντελ Πιέρο: Ο Τζίτζι έχει γίνει τρελός από την ανυπομονησία του να σηκώσει ψηλά αυτή την κούπα

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μίλησε για τον ισορροπημένο τελικό του Σαββάτου, την αρμονία στη συνεργασία του με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο γήπεδο και στην τρέλα του Τζίτζι Μπουφόν για το Champions League.

Ο ιστορικός αρχηγός της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις στη Marca ενόψει του σαββατιάτικου ραντεβού στο Κάρντιφ, για το οποίο είπε ότι «δεν πιστεύω πως υπάρχει φαβορί, μιλάμε για δύο ομάδες που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα των χωρών τους και αυτή την στιγμή είναι οι δύο καλύτερες ομάδες που υπάρχουν».

Από εκεί και πέρα, οι Ισπανοί ρώτησαν τον Ντελ Πιέρο για τον Ζιντάν, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης για πέντε χρόνια στη Γιούβε, για να απαντήσει πως «ανάμεσα μας υπάρχει αρμονία και συμφωνία στο γήπεδο, ο μοναδικός του στόχος ήταν να βοηθήσει την ομάδα, παρά το γεγονός ότι ήταν προικισμένος με τεχνική και κλάση που ζηλεύεις. Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα γίνει προπονητής, αν και ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα του είναι το καθαρό μυαλό με το οποίο παρακολουθεί ποδόσφαιρο, γεγονός που του επιτρέπει να παίρνει πάντα τις σωστές αποφάσεις. Τα αποτελέσματα μιλάνε για αυτόν, προς το παρόν έχει κατακτήσει τα πάντα».


Τέλος, στη Marca ήθελαν ένα σχόλιο του Αλεξ για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, με τον Pintirucchio να τονίζει: «Ο Τζίτζι έχει γίνει τρελός από την ανυπομονησία του να σηκώσει ψηλά αυτή την κούπα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές το Σάββατο, όπως και πολλοί άλλοι πρωταθλητές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου