11 Μαΐ 2017

Ο Ντιμπάλα επιλέγει την καλύτερη στιγμή του στη Γιουβέντους και «κρίνει» τον προπονητή και κάποιους συμπαίκτες του

Για πολλά και διάφορα μίλησε ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τον προπονητή του και κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sky Italia ο Αργεντίνος ενόψει του κυριακάτικου Ρόμα-Γιουβέντους.

Για το γεγονός ότι η Γιουβέντους θέλει ένα βαθμό για να πάρει το πρωτάθλημα: «Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο ματς της Κυριακής, θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο στη Ρώμη, αν και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι μια χαρά να συναντήσω τον Τότι και αν καταφέρω θα τον χαιρετίσω. Την Ρώμη την λατρεύω ως πόλη γιατί εκεί πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τη Γιουβέντους ενώ είχα κάνει και ντεμπούτο με την Παλέρμο».

Για την υπόσχεση που είχε δώσει με τον Μαρκίζιο μετά τον τελικό του Βερολίνου το 2015: «Ηταν η πρώτη φορά που συναντούσα τους νέους μου συμπαίκτες στη Γιούβε, με είχαν προσκαλέσει να δω τον τελικό του Champions League και μετά επέστρεψα με το αεροπλάνο τους. Εκεί γνώρισα τους περισσότερους, με καλωσόρισαν όλοι και ειδικά με τον Κλαούντιο μιλήσαμε αρκετά και μου είπε ότι πρέπει να επιστρέψουμε στον τελικό. Θυμάμαι πάντα αυτή τη φράση και τώρα που επιστρέψαμε... Ελπίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό».


Για την καλύτερη του στιγμή: «Σίγουρα τα δύο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα μέσα σε μία εβδομάδα. Ημουν πολύ καλά, είχα αυτοπεποίθηση και νομίζω πως ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου».

Για το ωραιότερο του γκολ: «Πολλά μου άρεσαν, θα πω όμως το φάουλ κόντρα στην Παλέρμο και το δεύτερο κόντρα στην Μπαρτσελόνα».

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν, προπονητής της Ρεάλ πλέον, και το αν θα ήθελε να παίξει μαζί του, πέρα από το γεγονός ότι έχει τη φανέλα του με το Νο 21: «Θα μου άρεσε να παίξουμε μαζί, ξέρουμε όλοι τι ποιότητα είχε. Θαύμαζα την τεχνική του, πώς κινούνταν στο γήπεδο, πώς ντρίμπλαρε τους αντιπάλους, κάνοντας τα πάντα με μεγάλη ευκολία, τα έκανε όλα να μοιάζουν πολύ εύκολα. Ολοι είδαν τι ποδοσφαιριστής υπήρξε, τώρα αποδεικνύει ότι είναι καλός και ως προπονητής».

Για το ποσοστό που αναλογεί στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την εξέλιξη του ως ποδοσφαιριστής: «Νομίζω πως έχω ωριμάσει πολύ στη νοοτροπία της Γιούβε, στο να μπαίνω στο γήπεδο για να νικήσω πάντα, όποιος κι αν είναι απέναντι. Ξέρουμε ότι ο μίστερ είναι πολύ σημαντικός για εμάς και ήταν πολύ σημαντικός προσωπικά για μένα σε αυτά τα δύο χρόνια. Με βοήθησε να ωριμάσω ως ποδοσφαιριστής και γενικά ως προσωπικότητα στο γήπεδο, πέρα από το γεγονός ότι μου βρήκε τον κατάλληλο ρόλο».


Για την μονομαχία στα φάουλ με τον Ντελ Πιέρο: «Ναι, μιλήσαμε με τον Αλεξ, ξέρουμε ότι ευτυχώς θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει και η 3η Ιουνίου. Μετά, όμως, θα το κάνουμε και θα είναι κάτι πολύ όμορφο, με τον Τζίτζι μάλιστα στο τέρμα».

Για τον Μπουφόν: «Είναι ο Νο 1 όλων των Νο 1 στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Εχουμε την χαρά να παίζουμε μαζί του και θέλουμε να διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμη αυτό».

Για τους Μπαρτσάλι-Μπονούτσι-Κιελίνι: «Ενα τείχος. Ενα τείχος κόντρα στο οποίο υπέφερα ως αντίπαλος και τείχος που απολαμβάνω τώρα ως συμπαίκτης».

Για τον Ντάνι Αλβες: «Εχω πολλά επίθετα για αυτόν, πιστεύω πως είναι ένα φαινόμενο».

Για τον Ιγκουαΐν: «Ο Γκονσάλο είναι ένας Goleador».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου