17 Μαΐ 2017

Η Γιουβέντους πρέπει να βάλει φρένο σε ένα στατιστικό του Ιντσάγκι για να πάρει το κύπελλο

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι παραδέχθηκε ότι η Γιουβέντους είναι το φαβορί αλλά τόνισε πως σε ένα ματς όλα μπορούν να γίνουν.

Η Λάτσιο κατεβαίνει, όπως είναι λογικό, με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του Coppa Italia, με τον προπονητή της στέλνει το μήνυμα στους παίκτες του.

«Σίγουρα το φαβορί είναι η Γιουβέντους αλλά σε ένα ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα. Θα χρειαστεί να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μας τιμώρησαν στην πρώτη απροσεξία μας ενώ στον δεύτερο γύρο αξίζαμε την ήττα», είπε ο Ιντσάγκι, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν θα προτιμούσε να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα κόντρα στη Ρόμα η Γιούβε, ώστε να μην αναμένεται... θυμωμένη, για να απαντήσει: «Η Γιουβέντους είναι πάντα η Γιουβέντους, ως Ιταλός είμαι υπερήφανος επειδή είναι στον τελικό του Champions League αλλά αύριο είναι η κατάλληλη στιγμή για τον δικό μας τελικό».


Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο τεχνικός των λατσιάλι είπε ότι «στον πρώτο μου χρόνο ως ποδοσφαιριστής της Λάτσιο κατέκτησα το κύπελλο. Στην πρώτη μου χρονιά ως προπονητής της Primavera κατέκτησα το κύπελλο. Ελπίζω να το κατακτήσω και τώρα, στην πρώτη μου χρονιά ως προπονητής της πρώτης ομάδας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου