12 Μαΐ 2017

Τι δείχνουν οι πρώτες αποδόσεις των γραφείων στοιχημάτων για τον τελικό του Champions League

Οι πρώτες αποδόσεις των γραφείων στοιχημάτων για τον τελικό του Champions League δείχνουν ισορροπία.

Ενας τελικός, πόσω μάλλον ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, είναι δύσκολος σε προβλέψεις και τα γραφεία στοιχημάτων δεν βοηθούν αφού ουσιαστικά δεν δείχνουν φαβορί.

Οπως διαβάζουμε στην Tuttosport, οι πρώτες αποδόσεις δίνουν τη νίκη της Ρεάλ στο 90λεπτο σε απόδοση 2,60 και αυτη της Γιούβε στο 2,80, με την ισοπαλία στο 3,30.


Σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του τροπαίου με οποιοδήποτε τρόπαιο, είτε στο 90λεπτο είτε στην παράτασή ή τα πέναλτι δηλαδή, οι bookmakers έχουν προς το παρόν τους Μαδριλένους στο 1,85 και τους Τορινέζους στο 1,90.


2 σχόλια:

  1. Λένε ότι τον κόσμο τον κυβερνούν οι Δρακονιανοί.. Στην εικόνα που υπάρχει εδώ πάνω (δεν ξέρω από ποιον έγινε το κολάζ), ο δράκος που γρατά το κύπελλο, φαίνεται σα να το γέρνει προς το σήμα της Γιούβε και να κοιτάζει απωθητικά και απειλητικά το σήμα της Ρεάλ.. Το κόκκινο πυρακτώδες βέλος που βγαίνει από το στόμα του δε σηλώνει σε καμιά περίπτωση την κατεύθυνση που θα πάει το κύπελΛο, αλλά, αντίθετα, την κατεύθυνση όπου θα πάει η ``φλόγα`` που θα βγει από το στόμα του, για να ``κατακάψει`` το στόχο του.. ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΝΤΕΛΩΣ TYXAIA, NOMIZETE, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ;;; ΧΑΧΑΧΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ... FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή