7 Μαΐ 2017

Δύο υποθετικοί διάλογοι με τον θεατρίνο Μιχαΐλοβιτς και τον ρεαλιστή Αλέγκρι στους δρόμους του Τορίνο

Η παρατραβηγμένη αντίδραση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στο ντέρμπι του Τορίνο έχει εξήγηση.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ο προπονητής της γκρανάτα βρήκε το άλλοθι να παίξει ένα ωραιότατο θέατρο ώστε να κερδίσει πόντους στην ομάδα που βρίσκεται. Και να φανεί στον μικρόκοσμο της Τορίνο, νομίζοντας πως παράλληλα θα δημιουργήσει ντόρο.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ζούσε φέτος για δύο παιχνίδια. Για το εντός και το εκτός με τη Γιουβέντους. Το πρώτο η Γιουβέντους το πήρε με 1-3 γιατί είχε ανάγκη να χτίσει τη διαφορά από τους υπόλοιπους. Στο δεύτερο έκανε αλλαγές γιατί ακολουθεί ένα παιχνίδι που οδηγεί στον τελικό του Champions League.

Αν την Κυριακή κυκλοφορήσει στους δρόμους της πόλης ο Μιχαΐλοβιτς θα τον σταματήσουν 5-10 τιφόζι της Τορίνο και θα του πουν: «Μπράβο κόουτς, καλά έκανες. Δεν πάει άλλο». Και εκείνος θα τους πει: «Ε, ναι, δεν πάει άλλο».

Πραγματικά, δεν πάει άλλο…


Η Γιουβέντους κατακτά έξι σερί σεζόν το σκουντέτο, με κάθε τρόπο (με ρεκόρ πόντων, χωρίς να χάσει, με απίστευτο come back από τη 12η θέση, από τον… Οκτώβριο) αλλά κάποιοι θα επευφημούν τον Μιχαΐλοβιτς.

Το ίδιο πρωινό θα περπατήσει και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στους δρόμους της πρωτεύουσας του Πιεμόντε. Θα σταματήσουν τον Ιταλό προπονητή 50-100 τιφόζι της Γιουβέντους και θα του πουν: «Μπράβο κόουτς, πάμε να σαρώσουμε τα πάντα κατακτώντας το τρεμπλ». Και εκείνος θα τους πει: «Χρειάζεται δουλειά και σύνεση. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα».

Αυτός είναι ο λόγος που ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θα δει από την τηλεόραση τον ημιτελικό Γιουβέντους-Μονακό τη στιγμή που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα κοουτσάρει αυτό το ματς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου