28 Μαΐ 2017

Ο Μέσι θα ήθελε τον Ντιμπάλα, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα έκανε μια τρελή πρόταση αλλά δεν υπάρχουν ελπίδες απόκτησής του

Οι Ισπανοί γράφουν ξανά για τον Πάουλο Ντιμπάλα και την Μπαρτσελόνα αλλά αυτή τη φορά, τουλάχιστον, δείχνουν να έχουν καταλάβει την πραγματικότητα.

Το όνομα του Αργεντίνου έχει γραφτεί πολλές φορές για τους μπλαουγκράνα, αν και στο Τορίνο δεν έδιναν σημασία και όπως αποδείχθηκε από τις εξελίξεις, με την ανανέωση του συμβολαίου του, καλά έκαναν.

Στη χώρα της ιβηρικής σταμάτησαν για περίπου ένα μήνα να αναπαράγουν αυτά τα σενάρια αλλά τώρα συνεχίζουν. Με περισσότερη λογική όμως.


Συγκεκριμένα, το Don Balon γράφει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα ήθελε τον Ντιμπάλα στην Μπάρτσα και ότι η διοίκηση θα ήταν διατεθειμένη να κάνει μια τρελή πρόταση.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, όμως, το ισπανικό Μέσο συμπληρώνει πως ουσιαστικά δεν υπάρχουν ελπίδες απόκτησης του αφού η Γιουβέντους δεν τον πουλάει, ο ίδιος δεν θέλει να φύγει και ο Μπέπε Μαρότα ήταν σαφής πριν λίγες μέρες για την καριέρα αλά Ντελ Πιέρο που θα κάνει ο Πάουλο στους μπιανκονέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου