3 Μαΐ 2017

Το πανό και το αυτοκόλλητο στο πούλμαν της Γιουβέντους

Ένα από τα πιο γνωστά γκρουπ οργανωμένων, όπως σας έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή μόνο το forzajuve.gr, έχει φάει πόρτα εδώ και τέσσερις-πέντε μήνες από κάθε γήπεδο που παίζει η Γιουβέντους.

Οι οπαδοί του συνδέσμου από το Μιλάνο ταξίδεψαν στο Μονακό χωρίς όμως να μπορέσουν να περάσουν στο γήπεδο τα λάβαρά τους. Οι φίλαθλοι αν έχουν εισιτήρια μπορούν να βλέπουν το ματς αλλά απαγορεύονται τα πανό και οι σημαίες τους.


Ετσι σκέφτηκαν ν’ αντιδράσουν στο σημείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Γιουβέντους. Κάτι τέτοιο έγινε για πρώτη φορά στη Βαρκελώνη, στη ρεβάνς του 3-0.



«Κάποιος δεν μας θέλει... Παρόντες μόνο για εμάς», έγραφε το πανό των Viking και η φωτογραφία έκανε τον γύρο των social media συγκεντρώνοντας εκατοντάδες Likes από άλλους τιφόζι της ομάδας.



Λίγο καιρό πιο πριν, οι Viking είχαν κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στο πούλμαν της ομάδας. Ο σύνδεσμος των μπιανκονέρι βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τη διοίκηση. Φυσικά νικήτρια βγαίνει η ομάδα αλλά οι συγκεκριμένοι οπαδοί δεν το βάζουν κάτω, χωρίς να περιμένουν να δικαιωθούν.

1 σχόλιο:

  1. Είναι ντροπή οι Viking να μην έχουν τα λάβαρά τους στο γηπεδο.....Οκ η ομάδα πάνω από όλα, αλλά δεν είναι όλα ίδια και πρέπει τα δυνατά κλαμπ να υποστηρίζονται απο την διοίκηση. Πρέπει να επιστρέψουν και επίσημα οι Viking!! FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή