5 Μαΐ 2017

Μοράτα: Υπέφερα όταν σκόραρα στο Μπερναμπέου με τη Γιούβε, χρωστάω στη Ρεάλ γι' αυτό το γκολ

Ο Αλβαρο Μοράτα λέει ότι... χρωστάει στην Ρεάλ και θέλει να ξεπληρώσει, επειδή την απέκλεισε με τη φανέλα της Γιουβέντους το 2015.

Η μοίρα τα φέρνει έτσι, αν δεν συμβούν παλαβά πράγματα στις ρεβάνς των ημιτελικών, ώστε ο φετινός τελικός του Champions League να είναι ανάμεσα στους μπιανκονέρι και τους μερένγκες. Ενας τελικός, στον οποίο ο Μοράτα θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, με τη φανέλα της οποίας είχε αποκλείσει στον ημιτελικό του 2015 την (τότε) πρώην και τώρα νυν ομάδα του. Μπερδεμένο μοιάζει όλο αυτό, όπως... μπερδεμένα τα είπε και ο Αλβαρο μιλώντας στο Real Madrid TV.

«Οταν έφυγα από την Ρεάλ, το καλοκαίρι του 2014, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα επιστρέψω με εμπειρία γιατί εδώ παίζουν οι καλύτεροι του κόσμου. Στη Γιούβε τραυματίστηκα αμέσως, έχασα την καλοκαιρινή προετοιμασία αλλά αξιοποίησα αυτό τον χρόνο μαθαίνοντας την ιταλική γλώσσα. Δούλεψα σκληρά για να προσαρμοστώ, κατακτήσαμε πρωτάθλημα-κύπελλο και οι τιφόζι με αγαπούσαν πολύ», είπε αρχικά ο Μοράτα και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γκολ που είχε βάλει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, δίνοντας την πρόκριση στη Γιούβε για τον τελικό.


«Ηταν το πεπρωμένο. Υπέφερα αρκετά, θα προτιμούσα εκείνο το γκολ να το έβαζα οπουδήποτε αλλού αλλά όχι στο Μπερναμπέου. Χρωστάω στη Ρεάλ γι' αυτό το γκολ».

Οσο για την επιστροφή του στους Μαδριλένους, το περασμένο καλοκαίρι, είπε: «Η συμφωνία ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια του Euro. Ο μάνατζερ μου είπε ότι ήθελαν να μου δώσουν νέο συμβόλαιο και να με κρατήσουν. Η Ρεάλ πίστευε σε μένα και αυτό το περίμενα καιρό. Είχα φύγει για να αποκτήσω εμπειρία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου