28 Μαΐ 2017

Μπουφόν: Τις αποφάσεις για την καριέρα μου τις πήρα με βάση την καρδιά και τον τρόπο ζωής

Ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε για την ηρεμία που του αρέσει να μεταδίδει στους συμπαίκτες του και για τις αποφάσεις που πήρε στην καριέρα του με βάση την καρδιά του.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας μίλησε στη Daily Star και αναφέρθηκε αρχικά στον ρόλο του.

«Αυτό που μου δίνει την μεγαλύτερη ικανοποίηση ως τερματοφύλακα, είναι η αίσθηση ηρεμίας που μπορείς να μεταδώσεις στην ομάδα. Είμαστε μια ήρεμη ομάδα με σπουδαία νοοτροπία, ξέρουμε ποιες μπορεί να είναι οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό. Γενικά στο γήπεδο κάνω αυτό που αισθάνομαι εκείνη την στιγμή, δεν σε κάνουν όλα τα ματς να νιώσεις την ίδια αδρεναλίνη, αλλά υπάρχουν στιγμές στις οποίες πρέπει να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου, την ομάδα και να τους μεταδώσεις το ίδιο πνεύμα», είπε ο Τζίτζι, από τον οποίο ζητήθηκε ένα σχόλιο για την καριέρα του.


«Η καριέρα μου ήταν πολύ μεγάλη, υπήρξαν πολλές αποφάσεις που έπρεπε να πάρω και τις πήρα με βάση την καρδιά μου και τον τρόπο ζωής».

Τέλος, αναφορικά με τον τελικό της 3ης Ιουνίου με την Ρεάλ και το αν είναι πλεονέκτημα για τη Γιουβέντους το να μην θεωρείται το φαβορί, σχολίασε: «Το να επιστρέφουμε στον τελικό είναι μια πραγματική επιβράβευση. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα να είσαι φαβορί ή αουτσάιντερ. Ισως υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν νικάς χωρίς να είσαι το φαβορί, αλλά και το να είσαι φαβορί σε βοηθάει ψυχολογικά. Δεν έχω προτίμηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου